Misterija vozača "audija" u kom je poginuo Srbin (32): Dve osobe iz smrskanog automobila nestale bez traga

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U nesreći koja šokira, u ponedeljak je policija reagovala u Bečn oko 3.30 časova. Brzinom većom od 150 km/h, crni Audi A4 je preleteo preko razdelnog ostrva i slupao se. Muškarac (32) je poginuo, vozač i treći putnik su odmah pobegli nakon udesa. Kako je Heute juče pisao, poginuli je Srbin (32).

Samo je putnik, koji je u međuvremenu preminuo, još bio u vozilu kada je stigla Hitna pomoć. Ostale dve nisu se mogle naći nigde u Margaretinom pojasu i okolini. I Hitna služba pokušala je sve da spase život zarobljenog putnika.

Uprkos naporima profesionalne vatrogasne brigade da unesrećenog živog oslobode iz automobila - otvorili su krov i vrata automobila - spasilačka ekipa je uspela samo da utvrdi da je suvozač mrtav.

Olupina nesreće sada se nalazi na parkingu u Beču-Simeringu. Automobil je u nesreći potpuno uništen. Svi do sada pronađeni delovi su u olupini, dodat je isečen krov i sve je obezbeđeno folijom:

Uprkos ozbiljnom udaru, dvoje nestalih su nekim čudom preživeli, iako su prethodne potrage bile neuspešne. Još uvek nije razjašnjen ni identitet, ni mesto boravka, ni odgovor na pitanje u kakvom su međusobnom srodstvu putnici u vozilu.

Nakon ponovljenog uviđaja u utorak popodne, kako je saopštila bečka policija, još uvek nema tragova koji bi vodili do vozača vozila i drugog putnika. Međutim, istraga je i dalje u punom jeku.

(Telegraf.rs / Heute)

Video: Strašna saobraćajna nesreća u Nemačkoj: Kamion naleteo na konvoj američke vojske, ima povređenih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA