Žena pogrešila vrata i ispala iz kampera pri brzini od 90 km/h, na nju naleteo automobil: Tragedija u Španiji

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nemačka penzionerka (84) ispala je pri velikoj brzini iz kampera, pala na auto-put i pregazio ju je automobil koji je nailazio.

Nesreća se dogodila u četvrtak ujutro oko 5.30 sati na auto-putu A7 blizu Rotgla i Korbera u španskoj provinciji Valensija, saopštila je policija. Žena je preminula na licu mesta, javlja Bild.

Pretpostavlja se da je pobrkala vrata

Prema dosadašnjim istraživanjima, svekrva i snaja su bile na putu ka Deniji (Španija). Kamper se kretao brzinom od oko 90 km/h kada se nesreća dogodila.

Pretpostavlja se da bi je 84-godišnjakinja mogla u mraku da pobrka vrata kamp-prikolice I vrata toaleta. Snaja je bila za volanom.

Vozač kamiona koji je išao iza kampera posmatrao je dramatičan trenutak:

"Vrata su se otvorila i starija žena je doslovno pala na put."

Ubrzo nakon toga, drugo vozilo je udarilo ženu.

Snaja čula glasnu buku

Snaja je prvo nastavila ka obližnjoj benzinskoj pumpi. Policiji je objasnila da je stala kada je čula glasnu buku i da njena svekrva nije reagovala na njene pozive. Ali, tek na benzinskoj pumpi primetila je odsustvo starije žene.

Svi učesnici nesreće, uključujući snaju, vozača vozila koje je pregazilo ženu i vozača kamiona, su pod šokom, izjavila je policija.

Telo nemačke penzionerke trenutno je na obdukciji na Institutu za sudsku medicinu u Valensiji. Kamper je oduzeta zbog istrage.

(Telegraf.rs)

Video: Korona ih isterala iz kuće u prikolicu a sada su prostranstva njihova: Ovako se živi na točkovima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA