Mask negirao da je u "romantičnoj vezi" sa Đorđom Meloni

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mask negirao da je u "romantičnoj vezi" sa italijanskom premijerkom Đorđom Meloni

Američki milijarder Ilon Mask negirao je danas da je u "romantičnoj vezi" sa italijanskom premijerkom Đorđom Meloni nakon što ju je nazvao "lepom" na ceremoniji dodele nagrada u Njujorku u ponedeljak.

"Bio sam tamo sa mamom. Nema nikakve romantične veze sa premijerkom Meloni", napisao je Mask na platformi X ispod fotografije na kojoj se vidi kako se on i italijanska premijerka gledaju tokom gala večere.

Mask je na dodeli nagrada rekao da je Meloni "još lepša iznutra nego spolja", a italijanska premijerka je uzvratila da je on "dragoceni genije", preneo je Politico.

On je u ponedeljak uručio Meloni nagradu Atlantskog saveta - "Global Citizen" kada je rekao i da je italijanska premijerka autentična, poštena i promišljena.

Giorgia Meloni, Elon Musk Foto: PCM / Zuma Press / Profimedia

Meloni je zatim održala govor u odbranu zapadnih vrednosti, na kraju kojeg je Mask ustao i aplaudirao.

Mask i Meloni sastali su se nekoliko puta tokom poslednjih godina i dele zabrinutosti zbog pada nataliteta na Zapadu, kao i interesovanja za korišćenje veštačke inteligencije.

Američki biznismen je nekoliko puta putovao u Rim i pohvalio je italijansku vladu zbog njene oštre politike prema pitanju imigracija.

Mask je poslednjih meseci javno podržao bivšeg američkog predsednika i republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa na predstoje'im izborima.

Meloni je danas tvrdila da je izbor Maska da je najavi dok je primala nagradu u ponedeljak napravljen pre nekoliko meseci i da nije u vezi sa američkom predizbornom kampanjom i Maskovom podrškom Trampu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Intervju sa Anton Chirkovski, šefom prodaje civilnih aviona Diamond Aircraft

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA