Komentari

  • Nikolas

    26. septembar 2024 | 10:28

    BEZ PEGAVACA PLANETA ZEMLJA BI BILA RAJ !!!

  • Слађана Точиловац Шаљић

    26. septembar 2024 | 03:40

    А и да ти мало демистификујем твоје илузије о историјским чињеницама. Преци Џоа Бајдена су били робовласници. Преци твојих послодаваца су били робовласници. А највећи грех и проклетство УК је што су они уклонили цара Николаја Другог Романова. Та сурова чињеница остала је као доказ једне сурове русофобне политике , иако је он био рођак британског краља. Али њихов налог је морао да буде извршен. Јер Царевина Русија је по пројекцијама да није Велики рат промешати карте била најјача сила у континенталној Европи. А ти патетични створе не знаш ни где си се обрео. Да не говорим да Украјина до Стаљина није ни постојала као држава или територија. Ово су чињенице. Свиђале се оне вама или не. Постоји и један бизаран случај са једним америчким дипломатом који је боравио у мисији у Чешкој након Другог светског рата. Он је навукао толику безумни мржњу у свој мозак према свему руском, иако је то тумачено као страх од црвеног терора, да се на крају убио. Читао је Антеја, грчку трагедију. Негде је у својој махнитости прешао границу расуђивања у којој више није умео да сагледа вредност антифашизма. И победе над нацистима , већ је тај страх од непријатеља у помућениј реалности рефлектовао на савезнике. Али у ширењу свог тог безумља и Черчил је имао своју издашну улогу. Тако да су он и Стаљин заправо затровали свет и Европу на дуже стазе. Непомирљивошћу из личног статуса огромног ега. Краљица Елизабета је другачије сагледавала ствари. Мада није имала много маневарског простора.

  • Слађана Точиловац Шаљић

    26. septembar 2024 | 03:10

    Осим тога, дипломатија је вештина. Ти си човече промашио тему. Твоји преци су били робови твојих садашњих послодаваца, када су дипломате царске Русије на француском језику обављале своју функцију за императора. Јер то је био универзални језик дипломатије кориштен у вековима пре нас. Посебно у Европи. А који језик користи министар спољних послова Владе ВБ у 21 веку. Па где вас проналазе. У Пекаму?

  • Слађана Точиловац Шаљић

    26. septembar 2024 | 03:02

    Хитно на лечење. Ово су такве идиотске изјаве , које не приличе једном министру спољних послова. Ако Уједињено краљевство не може да нађе међу својим службеницима ниједну, али ниједну нормалну особу за обављање јавних функција, нека места треба да остави упражњена. Ви сте се срозали толико да то не оставља простор за било какво закључивање. Осим на претпоставку да јавни функционери пате од менталних поремећаја. То што неко не познаје историјске чињенице може да се отпише на глупост, али када их неко конструише онда је то ипак проблем за психијатре. Ако сте оболели од фиксације Путином, то је зараза коју је пренео Бајден. Али Русија нити је као империја настала на корупцији, нити је довлачила робове из Африке, нити се милиони Руса и других бројних народа осећају као робови своје земље. Па чак ни режима. Доказ у прилог тој чињеници је да је од преко сто милиона руских држављана тек можда сто хиљада напустило своју отаџбину од почетка рата. Чак и да је нешто већа бројка, опет није 4-6 милиона Украјинаца који су то исто учинили. А можда и много већи број . И ко је онда диктатор и робовласник. Ко поставља бодљикаве жице преко Тисе и врши насилну мобилизацију. Па Зеленски.

  • 534

    26. septembar 2024 | 02:33

    Rusija je prva u svetu po broju afričkih robova. Takođe vodi i u broju kolonija širom sveta.

  • Mile

    26. septembar 2024 | 01:16

    Moji preci su bili ludaci pa i ja prepoznam budalu čim ju vidim a ovaj čiko je jedna od većih. Čuj tu glupost on prepozna robovlasništvo. Pa robovlasništvo je svuda oko nas. Sam radnik je rob savremenog društva i sistema. Ko je danas slobodan niko bio gazda ili radnik nekome robujes

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA