Otac dvoje dece optužen da je silovao suprugu "đavola iz Avinjona": "Nisam imao šta da radim za Novu godinu"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Jedan od muškaraca optuženih za silovanje Žizel Pelikot u slučaju koji je šokirao Francusku, rekao je da je otišao u njihovu kuću "jer nije imao šta drugo da radi za Novu godinu".

Otac dvoje dece Endi Rodrigez jedan je od 51 muškarca optuženih za silovanje Žizel Pelikot, koju je suprug Dominik Pelikot krišom drogirao duže od 10 godina.

Rodrigez (37) je priznao da je imao odnos sa Žizel, ali je negirao silovanje, kao mnogi drugi optuženi u slučaju, koji su pretpostavili da je to bio "scenarijum pristanka" između para.

Radnik na farmi Rodrigez rekao je sudu u Avinjonu da je "alkoholičar od svoje 14. godine i redovni korisnik kokaina", kao i da je Dominika upoznao u novogodišnjoj noći 2018. u njegovoj kući u Mazanu.

Gisele Pelicot Francuska suđenje silovanje Foto: Tanjug/AP

"Bio sam u baru kada mi je muškarac prišao i rekao mi da se sviđam njegovoj ženi. Pitao me je da li bi hteo da spavam sa njom dok on gleda. Pristao sam i to se dogodilo iste noći. Sreli smo se u novogodišnjoj noći i ja nisam imao šta drugo da radim", rekao je na suđenju.

Rekao je da se posvađao sa braćom zbog navike da pije i drogira se, pa je otišao u kuću Pelikota.

"Nikada nisam imao nameru da je silujem", rekao je on.

U to vreme imao je 31 godinu i bio je oženjen otac dvoje dece.

"Okupao sam se, stavio losion posle brijanja, spremio sam se. Sat vremena nakon razmene poruka na Coco.fr bio sam u njegovoj kući", nastavio je.


Policija je identifikovala 92 silovanja od strane 72 muškarca, od kojih je identifikovano 51.

Žizel, koja je godinama doživljavala horor kojeg do skoro nije bila ni svesva, odlučila je da suđenje bude javno kako bi ohrabrila druge žrtve da prijave zločine.

(Telegraf.rs)

Video: Rakiju obožavam: Kasandra otkrila šta misli o peticiji koju su Srbi pisali, pomenula i omiljeno piće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA