Udavila sina i ćerku povocima za pse, stariji sin na sudu progovorio: Majka tvrdila da je reč o samoubistvu

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Liza Snajder (41) osumnjičena je da je svoje dvoje maloletne dece udavila povocima za pse u podrumu porodične kuće u Pensilvaniji 2019. godine.

Majka je navodno udavila osmogodišnjeg Konora i četvorogodišnju Brinli, a deca su tragično preminula tri dana kasnije nakon što im je isključen aparat za održavanje života.

U svoju odbranu, majka je tvrdila da je Konor bio dete maltretirano u školi i da je izvršio samoubistvo jer je to dugo nagoveštavao kroz svoje ponašanje.

Međutim, policija je na uređajima majke pronašla da je na internetu tražila informacije o samoubistvu, smrti vešanjem i kako nekoga da ubije. Takođe, istraživala je i ​​kriminalističke dokumentarne serije.

Vlasti su odmah bile skeptične prema njenoj tvrdnji o samoubistvu, navodeći da nisu našli dokaze koji bi to potvrdili.

Na sigurnosnim snimcima školskog autobusa koji su zabeležni tog dana kada se desila tragedija, nije uočeno ništa čudno, a radni terapeut je kasnije izjavio da dečak nije fizički sposoban da nanese takvu štetu sebi ili svojoj mlađoj sestri.

Lisa Snyder Foto: Facebook

Mrtvozornik je nakon što je izvršio obdukciju zaključio da su oba deteta ubijena vešanjem i smrt je proglasio ubistvima, prenosi Mirror.

Lisin sin Oven Sinder (22) izašao je u utorak da govori o ubistvima, zbog čega se majka rasplakao na sudu.

"Jednostavno je više ne doživljavam kao svoju majku", rekao je Oven.

Oven je takođe sugerisao da je Konor imao fizička ograničenja zbog kojih bi takva vrsta samoubistva za njega bila nemoguća.

Lisa Snyder Foto: Berks County Jail

Prvobitno, Snajder je optužena za seksualne aktivnosti sa svojim pitbulom neposredno pre ubistava, na osnovu dokaza pronađenih na njenom Fejsbuk nalogu.

Međutim, sudija je odlučio da ovi navodi neće biti uključeni u suđenje za ubistva.

(Telegraf.rs)

Video: Samo prašina, ruševine, dok spasioci daju sve da dođu do preživelih peti dan od razornih zemljotresa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA