Satarom odrubila glavu bivšem i bacila je u smeće: Umesto doživotne mogla bi da bude u zatvoru mnogo kraće

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Žena iz Nevade koja je priznala krivicu za ubistvo oca svoje dece — nakon što je optužena da mu je odrubila glavu i bacila je u smeće — mogla bi provesti samo 15 godina u zatvoru.

Devin Majkls (45) priznala je krivicu za ubistvo smrtonosnim oružjem u utorak, 17. septembra, nešto više od godinu dana nakon što je uhapšena u Hendersonu, Nevada, prema sudskim spisima, piše magazin People.

Majkls je uhapšena nedelju dana nakon što je policija saopštila da je obezglavljeno telo Džonatana Vileta (47) pronašla njegova majka 8. avgusta 2023. godine, pored boca amonijaka i izbeljivača, navodi se u izveštajima 8 News Now, Las Vegas Review-Journal i Fox 5 Las Vegas.

8 News Now je izvestio da su tužioci tada tvrdili da je Majkls bacila Viletovu glavu u smeće, koje su zatim verovatno pokupili radnici čistoće. Njegova glava nikada nije pronađena.

Sudski zapisi pokazuju da je Majklsovo priznanje deo dogovora sa tužilaštvom. Prema navodima izveštaja 8 News Now, Majkls bi mogla biti osuđena na doživotnu kaznu, ali sa mogućnošću uslovne slobode za 15 godina. Sudija će doneti konačnu odluku o njenoj kazni.

Fox 5 je ranije izvestio, pozivajući se na policijski izveštaj, da je Majkls rekla policiji kako nije nameravala da ubije Vileta, već samo da ga povredi dovoljno da završi u bolnici "kako bi mogla da shvati šta će uraditi sa svojom decom."

Takođe je saopšteno da je, kada je Viletova majka pronašla njegovo telo, otkrila da nedostaje satara za meso.

Vilet je rođen u vazdušnoj bazi u Tokiju, prema njegovoj čitulji. Bio je vlasnik kompanije za selidbe u Las Vegasu.


(Telegraf.rs)

Video: "Sve bih uradio zbog ljubavi": Pitali smo sugrađane da li bi promenili veru zbog ljubavi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA