Pala presuda za smrt male Rose: Devojčica pronađena mrtva u krevetu, otkriveno da je jezivo mučena

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Ariana Rosa Batele pronađena je mrtva u svom domu kada je imala samo šest godina, a za njenu smrt je optužena maćeha Džesika Bundern. Žena je osuđena na doživotni zatvor zbog zlostavljanja i ubistva maloletne devojčice.

Takođe, otac devojčice se nalazi iza rešetaka.

Maćeha je optužena da je mučila šestogodišnju devojčicu na smrt i to sve zbog toga što je piškila u krevet.

Džesika je bezdušno tvrdila da je njena pastorka tragično umrla nakon što je pala niz stepenice u njihovoj kući kada je policija otkrila beživotno telo male Rose prekriveno čaršavom na podu. Ona je na licu mesta proglašena mrtvom. Maćeha je insistirala da je dete palo ranije, a da je pozvala pomoć kada je otkrila da dete ne diše.

Međutim, policija je na devojčici primetila višestruke povrede, uključujući modrice i tragove prebijanja kaišem. U jezivom priznanju opisanom u izjavi pod zakletvom, maćeha je priznala da je Rosu udarila šest puta da bi je kaznila jer se upiškila u krevet.

Vlasti su u kući pronašle kaiš koji je odgovarao otiscima na telu devojčice, otkrivajući užasavajuću istinu da maćeha u zlostavljanju nije bila sama - saučesnik je bio otac devojčice, Džastin Hoper (33).

On je kasnije priznao da je takođe koristio kaiš da disciplinuje Arijanu Rosu i njenu sestru bliznakinju.

Justin Hopper Foto: Brazos County Jail

Roditelji su navodno pribegli strogim kaznama za razne, kako su ih roditelji nazivali, "greške" koje su bliznakinje pravile, kao što su "predugo zadržavanje za stolom za ručak". Otac je prvobitno negirao da je znao za zlostavljanje kojem je pribegavala maćeha, ali su se na njegovom mobilnom uređaju pojavili strašni dokazi.

"Znao je za tragove i zlostavljanje jer je bio obavešten, skoro svakodnevno, sa fotografijama devočjica", navela je maćeha policiji nakon horor otkrića iz oktobra 2020. godine, piše Mirror.

"Arijana Rosa je pretučena na smrt. Bila je mučena. Njena smrt je bila spora i bolna", rekao je medicinski veštak na suđenju.

Oca je porota okruga Brazos osudila u junu 2024. godine za namerno nanošenje teške telesne povrede detetu i dobio je maksimalnu kaznu doživotnog zatvora sa mogućnošću uslovnog otpusta. Maćeha je takođe proglašena krivom u novembru 2023. godine i dobila je doživotnu kaznu zatvora.

Tetka žrtve, Kortni Onstot, rekla je da joj je leknulo nakon što su otac i maćeha osuđeni za doživotni zatvor.

"Odahnula sam. Dobila je tačno ono što zaslužuje. Oduzela je život mojoj nećakinji i zaslužuje da provede ostatak svog života ize rešetaka, tako da se osećam kao da je pravda danas zadovoljena i veoma sam zahvalna na tome", rekla je tetka.

"Nadali smo se životu, i ona je upravo to dobila, i drago mi je. Sada sestra bliznakinja nesrećne Rose ne mora da se budi svaki dan i brine da li će njeno čudovište slobodno šetati okolo ili ne", dodala je tetka.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA