Otac milioner krišom snimao dadilju svoje dece: Sada mora da joj isplati skoro 3 miliona dolara

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Jedna dadilja dobila je ogromnu odštetu od skoro tri miliona dolara nakon što ju je otac četvoro dece, milioner, tajno snimao golu kamerom koju je sakrio u detektoru za dim.

Keli Andrade, koja je rođena u Kolumbiji, živela je sa Majklom Espositom (35) i njegovom porodicom u njihovom luksuznom domu na Staten Ajlandu u Njujorku.

Prema tužbi, koja je podneta saveznom sudu u Bruklinu, Esposito je pokušao da provali u njenu sobu nakon što je otkrila sakrivenu kameru.

On je priveden 2021. godine pod sumnjom za nezakonit nadzor, krivično delo za koje je zaprećena maksimalna kazna od četiri godine zatvora. Međutim, pušten je na uslovnu slobodu uz obavezu savetovanja.

Sada je sudija na Menhetnu presudio da mora da joj isplati ogromnih 2,78 miliona dolara odštete­.

Kelly Andrade Foto: Derek Smith Law Group

Keli je radila za njega i njegovu ženu Danijelu, a dok je njihova kuća renovirana, porodica je živela u kući koja pripada Danijelinim roditeljima.

Keli je dobila sobu u kojoj je spavala dok je brinula za njihovo četvoro male dece.

Međutim, kada je videla Esposita kako podešava detektor dima u njenoj sobi češće nego što se očekivalo, posumnjala je da nešto nije u redu. Tri nedelje nakon što se uselila u tu sobu, pronašla je skrivenu kameru.

Prema tužbi, skrivena kamera je snimila stotine kadrova na kojima je bila polugola ili potpuno gola.

Andrade je rekla da je fokusirana na oporavak od suđenja, jer je morala da proživljava trenutke koje je pokušavala da zaboravi.

Kolumbijka, koja živi u Nju Džersiju sa suprugom, rekla je da govori kako bi ohrabrila druge dadilje i imigrante koji su bili "žrtve zlostavljanja".

(Telegraf.rs)

Video: Stević: Za 7 dana sistem za automatsku detekciju prekoračenja brzine zabeležio 136 prekoračenja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA