Mama, dečica i baka stradali u eksploziji plinske boce, ocu se bore za život: Beba će ostati siroče?

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U eksploziji u jednom domaćinstvu u Napulju stradala su četiri člana jedne porodice - majka (41), devojčica (4), dečak (6) i baka (79), dok se za život oca (40) lekari i dalje bore. Najmlađi član porodice, beba koja nije napunila ni dve godine je u stabilnom stanju...

Tragedija se dogodila u nedelju oko 8 sati ujutru kada je u kuhinji bake, koja je živela na 2. spratu kuće, kako se veruje, eksplodirala plinska boca. Od siline eksplozije srušio se ceo sprat, a potom se urušio i donji deo kuće gde je živeo bakin sin sa suprugom i troje dece.

Više od 60 spasilaca stiglo je u rekordnom roku na lice mesta. Iz ruševina su prvo izvukli oca i bebu, i hitno ih prevezli u bolnicu. Nekih sat vremena kasnije u ruševinama su pronašli telo devojčice (4), a ubrzo i telo njenog dve godine starijeg brata.

Spasioci su rukama rasklanjali ruševine i kopali šut. U poslepodnevnim satima su pronašli beživotno telo majke, a na kraju i bake.

Lekari kažu da je otac zadobio teške opekotine na 35 odsto tela, prelome više rebara, povrede plućnog krila i druge teške povrede, te da se nalazi u kritičnom stanju.

Njegov najmlađi sin je zadobio povrede unutrašnjih organa i trenutno je u stabilnom stanju, ali lekari ne žele da iznose prognoze, jer navode da je dete zadobilo veoma ozbiljne povrede.

Istragom bi trebalo da bude utvrđeno kako je tačno došlo do eksplozije.

(Telegraf.rs)

Video: Ukrajinci srušili Putinu ključni most

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA