Nestalu tinejdžerku našli delimično zakopanu kod atrakcije Pariza: Roditelji tokom potrage ugledali ruku

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Tinejdžerka (19) koja je nestala u petak popodne u Parizu, pronađena je mrtva u Bulonjskoj šumi. Njeni roditelji su organizovali potragu dan nakon nestanka, a potom su u šumi ugledali ruku kako viri iz zemlje.

Filipin Le Noar de Karlan poslednji put je viđena u petak oko 14 časova, kada je ručala u blizini fakulteta. Filipin, koja je i studirala u glavnom gradu Francuske, trebalo je popodne da ode kod roditelja koji žive na oko 30 kilometara od prestonice. Međutim, do porodične kuće nikad nije stigla.

Zabrinuti, uveče su njen nestanak prijavili policiji. Kako nisu dobijali nikakve informacije, rođaci su sami uspeli da geolociraju njen telefon i oko 50 Filipininih prijatelja i članova porodice krenulo je da pretraži lokaciju gde je telefon poslednji put poslao signal.

Kada su stigli do Bulonjske šume, usledilo je stravično otkriće. Na obodu "pluća Pariza" pronašli su njeno telo delimično zakopano.

Na lice mesta je odmah stigla policija, a prvi nalazi istrage pokazuju da je Filipina bila zlostavljana pre ubistva. Na telu su pronađene brojne povrede.

Policija je blokirala područje, a telo nesrećne tinejdžerke odneto je na obdukciju, koja bi trebalo danas da bude obavljena.

Izvori za Le Parisien navode da su građani prijavili da su u šumi videli sumnjivog čoveka, tamne kose, koji je nosio hiruršku masku. Navodno je u ruci imao pijuk. Kako su rekli, visok je oko 180 centimetara, i kada su ga videli, pešačio je u pravcu jezera.

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA