Tramp odbio novu debatu sa kandidatom demokrata Kamalom Haris

 
Z. K.
Z. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Nekadašnji predsednik SAD i kandidat republikanaca na predstojećim izborima u SAD Donald Tramp izjavio je u subotu da je "prekasno" za još jednu predsedničku debatu jer su Amerikanci već počeli da glasaju na izborima.

- Problem sa još jednom debatom je što je jednostavno prekasno. Glasanje je već počelo - rekao je Tramp na mitingu u Vilmingtonu u Severnoj Karolini.

Tramp je prema navodima Si-En-Ena dodao da potpredsednica SAD i kandidatkinja demokrata Kamalu Haris sada želi da vodi debatu jer jako gubi.

U pojedinim američkim saveznim državama, podsetimo, počelo je u petak rano glasanje na predsedničkim izborima koji će biti održani 5. novembra. Glasanje je počelo u Minesoti, Južnoj Dakoti i Virdžiniji, a više od 10 država počeće rano glasanje u narednim nedeljama do sredine oktobra.

Haris je ranije danas prihvatila poziv CNN da učestvuje u debati s republikanskim protivkandidatom Donaldom Trampom 23. oktobra.

- Donald Tramp ne bi trebalo da ima problema da pristane na debatu. To je isti format i postavka kao i debata CNN-a kojoj je prisustvovao i na kojoj je, kako je rekao, pobedio u junu, kada je pohvalio moderatore CNN i pravila i rejtinge - navela je u saopštenju Džen O'Mali Dilon, šefica izbornog štaba Kamale Haris, preneo je Rojters.

Tramp je odmah posle druge debate na kojoj je 11. septembra u Filadelfiji učestvovao sa Kamalom Haris rekao da treće debate neće biti.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Helikopteri Mi-35P sa srpskim oznakama: Generalna proba prikaza Zastava 2024

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    21. septembar 2024 | 22:35

    SOU CE POTRAJATI A VIDECEMO KOGA CE POSTAVITI VLASNICI AMERIKE I ZAPADA U ZAVISNOSTI OD PLANOVA SPOLJNE POLITIKE I BIZNISA !!! AKO BUDU IZABRALI RATNU OPCIJU HARIS CE BITI PREDSEDNICA AMERIKE!!!

  • baba smilja iz darosave

    21. septembar 2024 | 23:01

    kampanja program i debata kamale haris kao Epizoda SEINFELD = ABOUT NOTHING

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA