Kako je tuča devojčica prerasla u tragediju u kojoj je upucan i ubijen otac 14 dece: Detalji užasa na Floridi

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Otac 14 dece na Floridi je upucan i ubijen je nakon što je pokušao da rastavi tuču devojčica u kojoj je učestvovala i jedna od njegovih ćerki!

Tragedija se dogodila na Floridi, preneo je "Dailymail", kada je Džoni Stivenson Mlađi (47) uskočio u tuču da bi zaštitio svoju 15-godišnju ćerku.

Ona je zvala oca da mu kaže da se potukla posle škole sa jednom od drugarica iz razreda. Tuča je nastavljena u školskom autobusu i u nju se ubrzo uključilo još nekoliko tinejdžerki.

Situacija je dobila fatalni preokret kada se Stivenson umešao. U saopštenju policije se navodi da je on upucen oko 5,30 sati i da je uhapšen ubica Kentarian Kros.

"Osoba koja je upucala mog oca je povukla moju drugaricu dalje od tuče. Potom je povukla moju mamu. Tada ga je otac video. Došlo je do tuče, otac ga je oborio, a on je potegao pištolj i upucao ga. Delićem oka sam videla kako je tata pao", rekla je potresena ćerka i nastavila:

"Nisam razmišljala. Videla sam ga na zemlji, pokušala sam da mu pomognem. Mama je došla i pritisli smo ranu da ne krvari".

Žrtva je ubrzo prebačene u obližnju bolnicu ali uprkos naporima doktora nije uspeo da preživi. Uhapšeni kros se predao policiji, nakon što a je nekoliko svedoka identifikovalo. Protiv njega je podignuta optužnica za ubistvo drugog stepena.

Pre nego što se predao, policija je nudila 5.000 dolara nagrade za informaciju koja bi dovela do njegovog hapšenja. Ćerka žrtva navodi da je tuča počela posle svađe nakon to je poprskana suzavcem i nakon što ju je jedna od umešanih pljunula.

Na društvenim mrežama se pojavio i video snimak tuče na kome se vide tinejdžerke koje se vuku za kosu i međusobno udaraju.

Džoni Stivenson Mlađi je poznatiji kao "Bobo" i bio je omiljeni lik u kraju.

"Svi smo ga voleli. Deca su ga obožavala. Bio je omiljeni član zajednice", rekao je jedan njegov rođak.

Ubica je izveden pred sud koji ga je zadržao iza rešetaka bez kaucije.

(Telegraf.rs)

Video: Policajac ubio Afroamerikanca: Teksaška policija objavila snimak akcije koja je dovela do ubistva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA