Snimak potpunog haosa: Oko 30 Rumuna, svi rođaci, se potuklo na ulici u Španiji, sevali noževi, katane i motke

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Tuča između članova dve povezane porodice u jednoj od centralnih ulica španskog grada Kanalsa završila se sa osam povređenih, od kojih je jedan teže, kao i sa četiri privedena rumunske nacionalnosti, s tim što je jedan maloletnik, pa je pušten na slobodu.

Incident se, kako javlja La Provincias, dogodio ovog ponedeljka, u sedam sati popodne, na Aveniji Visentea Ferisa, glavnoj arteriji grada, baš kada je mesto bilo u jeku septembarskih proslava, što je dovelo do prisustva mnogih građana na ulici.

Mnogi su prisustvovali tuči između članova ove dve povezane porodice, a prema informacijama do kojih je došao španski list, baš ta porodična veza mogla bi biti uzrok tuče u kojoj je učestvovalo oko trideset osoba.

Većina njih, dvadesetak, stigli su iz Benjanima u pet vozila, dok su ostali lokalni stanovnici. U sukobu su korišćeni štapovi, katane i drugo hladno oružje, pri čemu je povređeno osam osoba, od kojih jedna teže.

Istragu vodi Civilna garda.

Zahvaljujući pregledanju video-snimaka koje su zabeležili svedoci tuče, policija je identifikovala devet osoba i privela petoro zbog krivičnih dela tuče i nanošenja povreda, a ne isključuje se mogućnost dodatnih hapšenja nakon detaljnije analize snimaka.

Što se tiče povređenih, prema informacijama Centra za hitne slučajeve, tim primarne zdravstvene zaštite koji je došao na lice mesta pružio je omoć povređenima usled uboda i kontuzija. Troje je otišlo u lokalni zdravstveni centar u Kanalsu sopstvenim prevozom, dok su dve osobe prevezene u bolnicu Ljuis Alkani u Šativi kolima hitne pomoći, a preostale dve u bolnicu u Ontinjentu.

Dvojica prebačenih u bolnicu u Šativi su muškarac od 42 godine, koji je nakon pružene pomoći u hitnoj službi hospitalizovan sa neizvesnom prognozom, i muškarac od 35 godina sa višestrukim kontuzijama, koji je pušten na kućno lečenje u ranim jutarnjim satima u utorak.


U bolnici u Ontinjentu pomoć su primili žena od 34 godine i muškarac od 43 godine, oboje sa ubodnim ranama, a nakon pružene pomoći pušteni su kući.

Porodica koja živi u Kanalsu ranije nije imala nikakve incidente, prema navodima lokalnih izvora.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl u Beogradu: Drift trka, miris spaljenih guma se širi vazduhom i budi adrenalin

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA