Objavljen novi snimak podmornice Titan, krhotine leže na sve strane: Evo šta se dogodilo nakon implozije

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Objavljen je novi video snimak ostataka podmornice Titan, koji se duže od godinu dana nalazi na više od 3.700 metara dubine u atlantskom okeanu.

Američka obalska straža je saopštila da se na snimku vidi "krmena kupolu, krmeni prsten, ostaci trupa i krhotine od ugljeničnih vlakana".

Prvi snimak podmornice juče je objavila američka obalska straža pošto su vlasti otvorile javnu raspravu o smrti pet ljudi na plovilu.

Snimak je objavljen ubrzo nakon što je obalska straža objavila fotografije.

Bivši šef operacija OceanGate-a rekao je panelu ranije ove nedelje da podmornica predstavlja ogroman rizik i da je kompanija fokusirana samo na profit.

Putnici Titana su poginuli kada je intenzivan pritisak okeana prouzrokovao da se podmornica samouništi kod obale Njufaundlenda u Kanadi. U podmornici su bili britanski istraživač Hamiš Harding, britansko-pakistanski biznismen Šahzada Davud i njegov sin Suleman, potom Stokton Raš, glavni izvršni direktor OceanGate, američke kompanije koja je posedovala Titan i francuski ronilac Pol-Anri Nargeolet.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA