Starica se 2 sata borila sa pitonom: Monstrum ušao u kuću, vrištala na sav glas, policija zatekla jezivu scenu

 
Z. K.
Z. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Starica sa Tajlanda slaviće 17. septembar kao novi rođendan!

Tako bi se mogao opisati slučaj Tajlanđanke koja je bila zarobljena u zagrljaju 20 kilograma teškog pitona. Borba je trajala oko dva sata, sve se zbilo u njenom domu, a na kraju su spasioci uspeli da je oslobode.

Arom Arunroj (64) prala je posuđe nakon večere kada je osetila kako je nešto grize za nogu. Pogledala je o čemu se radi i videla zmiju i nakon toga se sve odvilo vrlo brzo. Zmija je počela da se omotava oko starice. Arom je vikala dozivajući pomoć, međutim, niko je nije čuo. Zgrabila je zmiju za glavu, nadajući se da će gmaz popustiti pritisak, ali nastavio je da je davi.

Napad se dogodio oko 20.30 sati dok je sused tek oko 22 sata čuo njene vapaje i pozvao pomoć. Žena se, naime, nije predala, nego se sve vreme odupirala gmazu i nastojala da dozove pomoć.

Narednik Anusorn Vongmali Anusorn iz policije rekao je da je nogom razvalio vrata njene kuće nakon što je čuo slab glas iznutra. Arom je već bila umorna i na rubu snage kad su stigli.

- Na njenoj nozi sam vidio trag ugriza, a bojao sam se da to nije jedini. Piton je bio zamotan oko njenog struka. Zmija je bila dugačka četiri metra - rekao je Anusorn.

Arom je prevezena u bolnicu na lečenje. Pitoni nisu otrovni, međutim, njihovi ugrizi mogu da izazovu infekcije. Svoj plen ubijaju tako da se omotaju oko njega i guše ga do smrti.

(Telegraf.rs/Guardian)

Video: Helikopteri Mi-35P sa srpskim oznakama: Generalna proba prikaza Zastava 2024

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA