Suzana drogirala ćerkicu Miju, pa sam njom skočila u reku: Tela nađena zagrljena, ostavila i oproštajno pismo

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Suzana Rekija (45) i njena trogodišnja ćerkica Mija, čiji je nestanak prijavljen u okrugu Trevizo, pronađene su mrtve. Tela su pronađena u blizini mosta u Vidoru, a pre toga je pronađen i njen auto.

Posle sati potrage, Suzana i njena ćerka pronađene su mrtve. Tela majke i ćerke pronađena su zagrljena na malom ostrvu u reci Pijava u blizini mosta u Vidoru.

Potraga za ženom i njenom ćerkom pokrenuta je odmah nakon što je njen partner podigao uzbunu. Njen auto pronađen je u subotu oko 19 sati u blizini mosta. Uprkos tome što je padao mrak, spasioci nisu prekinuli sa potragom.

Njen auto Volkswagen Tiguan, u kojem je Suzana sa ćerkom napustila kuću, bio je prazan i u njemu nisu pronađeni nikakvi tragovi. Stajao je na parkingu na obodu grada nekoliko desetina metara od ulaza na most.

Susanna Recchia Foto: Facebook

Nestanak majke i ćerke prijavio je njen bivši partner, sa kojim se nedavno rastala. On je u petak otišao kako bi se pozdravio sa ćerkom, ali nijednu nije pronašao kod kuće. Međutim, na stolu je pronašao oproštajno pismo na pet stranica u kojem je Suzana napisala da želi da se ubije. Navodno je napisala da je prolazila kroz period psihičkog stresa i zbog Mijinog zdravstvenog stanja.

On je odmah pozvao policiju.

Suzana drogirala Miju?

Jedna od hipoteza jeste da je majka možda dala Miji sedativ pre nego što se sa njom bacila u hladne vode reke. Mediji pišu da je to možda uradila upravo sa lekovima koje je ponela sa sobom na dan nestanka, a koji su korišćeni za dečju epilepsiju.

Iz tog razloga, naloženo je dalje ispitivanje tela Suzane Rekije (45) i njene ćerke Mije, koja bi sledećeg novembra napunila 4 godine.

Medicinski islednik koji je intervenisao nakon što su tela pronađena, nije pronašao nikakve povrede koje sugerišu drugačiju hipotezu od hipoteze o ubistvu-samoubistvu.

Tuga u vrtiću u koji je išla Mija

"Mija je bila divno dete", reči su kojima vaspitači opisuju devojčicu.

Sve do petka, Mija je redovno išla u vrtić. U petak popodne, Suzana je otišla da pokupi Miju iz vrtića i drugo dete iz škole.

"Izgledala je smireno. Nikada nismo pomislili da bi ovo moglo da se desi", rekli su vaspitači.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA