Misterija u polju: Pronađena tela dva muškarca u Nemačkoj, policija dala opis i fotografiju tetovaže

 
I. N.
I. N.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nemačka policija pozvala je građane da joj pomognu u identifikaciji dvojice muškaraca čija su tela pronađena zakopana u polju kukuruza na području Minstera pre više od nedelju dana.

DNK analiza zasad nije dala nikakve rezultate u nacionalnim i međunarodnim bazama podataka. U ovom trenutku nije poznato ni kako su umrli, ko ih je ubio, ali se sumnja da su možda otrovani, piše Bild.

U policiji kažu kako su muškarci imali upečatljiv izgled, a obojica su imala između 25 i 35 godina. Jedan je imao oko dva metra, 100 kilograma i bio je mišićave građe.

Drugi muškarac bio je visok 190 centimetara, težak oko 90 kilograma i takođe je bio mišićav, ali i istetoviran.

Tetovaža ubijenog, Nemačka Foto: Polizei

Prema saoštenju policije, muškarac je na trbuhu imao tetovirane reči "Good Fella", što bi moglo ukazivati na povezanost s mafijom i niz brojeva "1312", što je kod za skraćenicu "ACAB". To znači "All cops are bastards", odnosno "Svi policajci su gadovi".

Muškarac je takođe imao tetovažu pravoslavnog krsta na leđima, kao i tetovažu ženske glave sa đavoljim rogovima, a policija je objavila fotografiju ove tetovaže.

Tela dvojice muškaraca pronađena su 8. septembra kada je pas jednog čoveka prvo iskopao čizmu na rubu polja kukuruza.

Prema pisanju medija, policija sada istražuje i krvavi pramen kose koji se iznenada pojavio na mestu na kojem su pronađeni mrtvi muškarci, ali je uočen tek dva dana nakon pronalaska tela.

(Telegraf.rs)

Video: Specijalna jedinica Jahalon Izraelskih odbrambenih snaga za borbu protiv Hamasovih tunela

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA