Izvršio jeziv zločin, pa fotografije svog nedela poslao prijateljici: Odmah je pozvala policiju

 
M. P.
M. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Muškarac iz Severne Karoline nalazi se iza rešetaka nakon što je navodno ubio svoju ženu i drugog muškarca, a zatim poslao sliku tela žrtve njegovom supružniku.

Džonatan Devon Frimen (44), iz Leksingtona, suočava se sa dve optužbe za ubistvo, pokazuju zatvorski zapisi, prenosi Law&Crime.

Kancelarija šerifa okruga Rouan je u saopštenju za javnost navela da je žena pozvala 911 oko 8.42 ujutro u subotu kako bi ih obavestila o mogućem ubistvu u Vudlifu, koji se nalazi oko 80 kilometara severoistočno od Šarlota. Žena je dispečerima rekla da joj je Frimen, opisan kao prijatelj, poslao sliku njenog muža, Brajana Bera, mrtvog u njihovom domu. Takođe je rekla da bi Frimenova supruga, Teri Frimen, mogla biti mrtva u Berovom domu.

Zamenici šerifa su požurili na lice mesta i pronašli tela Bera i Frimenove sa više prostrelnih rana.

Džonatan Frimen je navodno ostao na mestu zločina i uputio nekoliko poziva tokom kojih je izneo inkriminišuće izjave. Takođe je navodno priznao zločin detektivima tokom razgovora.

Motiv za ubistva nije javno objavljen.

Zamenici kažu da su Teri Frimen i njen muž živeli u njihovom domu u Leksingtonu, dok su Brajan Ber i njegova supruga živeli u kući u kojoj su se ubistva dogodila.

Priznanje, zajedno sa fizičkim dokazima prikupljenim na mestu zločina, navelo je zamenike da uhapse Džonatana Frimena pod optužbom za dva ubistva. Odveden je u pritvorski centar okruga Rouan, bez mogućnosti kaucije. Njegovo suđenje je zakazano za utorak. Zapisnik o hapšenju na osnovu verovatnog uzroka nije odmah bio dostupan.

(Telegraf.rs)

Video: Moglo je biti opasno, da su ishitreno izleteli: Dva konja zaustavila saobraćaj na Zlatiboru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA