Amerika u suzama: Ubila se devojka (17) koju je obožavala cela nacija

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Čirlidersica iz srednje škole Los Osos i učesnica emisije "America's Got Talent", 17-godišnja Emili Gold, izvršila je samoubistvo.

U petak, 13. septembra, ona je pronađena mrtva u 23.52, potvrila je Kancelarija mrtvozornika okruga San Bernardino za magazin People.

U saopštenju koje je podeljeno sa tim magazinom, javni službenik Kalifornijske saobraćajne patrole Rodrigo Himenez rekao je da su "policajci Kalifornijske saobraćajne patrole iz oblasti Rančo Kukamonga reagovali na prijavu o pešaku na kolovozu."

"Kada su policajci stigli, pronašli su ženu, 17-godišnjakinju, koju je udarilo najmanje jedno vozilo u traci za zajedničku vožnju u pravcu istoka na autoputu 210", rekao je Himenez. "Ženska osoba je podlegla povredama i proglašena je mrtvom na licu mesta."

Policija je zamolila sve koji su videli šta se dogodilo ili imaju dodatne informacije da kontaktiraju istražitelja, oficira S. Gonzalesa.

People je kontaktirao policijsku stanicu Rančo Kukamonga, kao i predstavnike emisije "America's Got Talent" i srednje škole Los Osos radi komentara.

Prošlog meseca, tinejdžerka iz Južne Kalifornije zadivila je naciju zajedno sa plesnim timom srednje škole Los Osos u emisiji "America's Got Talent". Nakon što su prošli audicije, tim je stigao do četvrtfinala serijala pre nego što su eliminisani u avgustu.

Uprkos eliminaciji, sudija Sajmon Kauel je tim nagradio ovacijama.

"Bilo je apsolutno briljantno", rekao je tada Kauel. "Ono što mi se najviše svidelo kod ovog nastupa bila je energija. Mislim da sam upravo video sve što jedna sjajna škola treba da radi, a to je podsticanje talenta i prijateljstva."

"Podsetilo me na film 'High School Musical' i pomislio sam da bi svako dete trebalo da ide u takvu školu", dodao je on.

U razgovoru sa magazinom Paople 13. avgusta, Gold je rekla o svom nastupu: "Kada nastupam, stvarno razmišljam o svim ispravkama, jer dobijamo ispravke sve do pet minuta pre nego što izađemo na scenu. Tako da je zaista moj najveći prioritet na sceni da primenim te ispravke."

Na pitanje kako uspeva da balansira srednjoškolske obaveze sa nastupima u emisiji AGT, rekla je: "Definitivno je teško uskladiti sve to, ali uspevamo."

Ubrzo nakon što je vest o njenoj smrti izašla u javnost, njeni voljeni su organizovali kampanju na GoFundMe kako bi prikupili novac za porodicu plesačice.

"Sa velikom tugom delimo vest da je naša Los Osos Grizli Emili Gold preminula", pisalo je u opisu kampanje. "Kao zajednica, okupimo se i podržimo porodicu Gold u ovom teškom trenutku. Molimo vas da znate da će ovaj novac ići direktno porodici kako bi im se pomoglo sa troškovima."

(Telegraf.rs)

Video: Moglo je biti opasno, da su ishitreno izleteli: Dva konja zaustavila saobraćaj na Zlatiboru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vanessa

    17. septembar 2024 | 12:51

    Uopste nisam u suzana..... moj grad uopste nikad cuo za doticnu osobu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA