Objavljen snimak hapšenja atentatora na Donalda Trampa: Sa kamere na uniformi policajca

 
A. P.
A. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kancelarija šerifa Vilijama Snajdera iz oblasti Martin, objavila je snimak sa kamere policajca prilikom hapšenja Rajana Veslija Routa, koji je pokušao da ubije Donalda Trampa, u nedelju, dok je ovaj igrao golf u Palm Biču na Floridi.

Na pres konferenciji šerif Vilijam Snajder rekao je da je Rout uhapšen na autoputu broj 95 i da je to hapšenje "najvišeg prioriteta", koje je izvršeno u ovoj oblasti, reneo je portal "wptv".

"Sve raspoložive jedinice su bile angažovane u poteri. Njih verovatno oko 30 je bilo tamo. Okružili su vozilo osumnjičenog i veštim manevrom ga sklonili sa puta", rekao je Snajder.

Šerif je rekao da osumnjičeni nije vozio riskantno i da su podatke dobili od šerifa oblasti Palm Bič. Jedan od svedoka pucnjave je uslikao vozilo kojim je pobegao osumnjičeni što je pomoglo policiji da ga locira i kasnije privede.

Snajder je dodao da je Donald Tramp pozvao zamenike kako bi se lično zahvalio na hapšenju napadača. On je pozvao i da dođu na njegovo imanje Mar-a-Lago.

Podsećamo, Rajan Vesli Rout je ranije danas izveden pred sud na Floridi, o čemu je Telegraf.rs rarnije izvestio, a gde je protiv njega podignuta optužnica. ukoliko bude osuđen preti mu 15 godina robije.

(Telegraf.rs)

Video: Kraj jedne ere: Najkontroverzniji predsednik SAD-a i njegova supruga napustili Belu kuću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA