Ovo je profesorka grčkog univerziteta poginula u saobraćajnoj nesreći: U kolima bio i sin

 
N. S.
N. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Elasona, gradić u centralnoj Grčkoj u oblasti Tesalija, utonuo je u tugu nakon vesti o tragičnoj smrti 52-godišnje Katerine, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u grčkom gradu Janjina.

Saobraćajna nezgoda dogodila se u subotu ujutru (14.09.), ispred naplatne rampe Tirija kada je 52-godišnja žena koja je bila za volanom izgubila kontrolu nad vozilom i još uvek nepoznatih razloga i udarila u zaštitnu ogradu.

Kako prenose grčki mediji, nesrećna žena je izgubila život zbog žestokog sudara, a sa njom u automobilu bio je i njen 18-godišnji sin, kojeg su vatrogasci izvlačili iz vozila.

Katerina Kacijana je bila docent na Katedri za radnu terapiju Univerziteta Zapadne Makedonije u Grčkoj i doktorirala je na Odseku za psihologiju Univerziteta društvenih i političkih nauka Panteon, diplomirala je na Odseku za radnu terapiju TEI u Atini i diplomirala na Departman za dečji vrtić, Pedagoški fakultet, Aristotel Univerzitet u Solunu (APTH).

Dugi niz godina radila je kao specijalni edukator u PE29 ogranku radnih terapeuta u Specijalnoj osnovnoj školi u Larisi, ali i u specijalnim školama na svim nivoima obrazovanja.

Tužnu vest potvrdio je učitelj Janis Kacijanas.

Majka i sin skrenuli su sa kolovoza na 57. kilometru. Automobil je prvo udario u metalnu zaštitnu ogradu, a zatim i u rasvetni stub. Majka je izgubila život, a njen sin je povređen.

Istragu sprovodi Saobraćajno odeljenje Janjine.

(Telegraf.rs/taxydromos.gr)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA