Ispovest Grkinje čijeg je tatu zgazio pijani Srbin na Kritu: "Zadržavali su ga da ne udari dete, bojimo se"

 
S. Ž.
S. Ž.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Ćerka muškarca (85) koji je stradao na Kritu, u gradu Sita, kada je na njega naleteo pijani Srbin, oglasila se u grčkim medijima, gde je govorila o tome kako se sve dogodilo. Ona je iskazala bojazan od nesreća koje se mogu desiti i u budućnosti, ali je i zamolila da se problem s njim reši, da se više ne pušta na slobodu. Nakon ovog gaženja, Srbinu je oduzeta vizačka, ali je on potom ponovo seo za volan, pijan, i kolima udario dve tinejdžerke iz Češke, pa ih kidnapovao, navodno.

U svojoj emotivnoj, potresnoj ispovesti, ispričala je da nesreća u Siti na Kritu nije bila prva saobraćajna nesreća za 47-godišnjaka iz Srbije, niti je prvi put vozio pijan. Kako navodi, otprilike 20 dana pre nego što joj je ubio oca, 47-godišnjak je svaki dan odlazio u kafanu u Siti i pio.

"Molim vas da se nešto učini, da ne poginu drugi ljudi!" - dirljivo kaže ćerka starijeg čoveka koji je 3. septembra u Siti izgubio život kada ga je pregzio državljanin Srbije (47). I

Što se tiče nesreće 3. septembra, ćerka uškarca koji je pregažen u Siti kaže da je porodica nakon nemilog događaja smatrala da će pravda učiniti ono što je trebalo - da Srbin bude zatvoren - što se na kraju nije desilo, pa su još dve osobe povređene.

"Ako ne napusti zemlju, izazvaće još nesreća!" - rekla je žena, otkrivajući strahove porodice da će "opet biti pušten na slobodu", uz apel za pomoć jer "ne znamo šta možemo da uradimo".

Ona je ispričala da je Srbin  nekoliko dana pre 3. septembra pio u kafani u Mulianima i skoro je udario dete prilikom odlaska! Tada su mu, kaže žena, uzeli ključeve i zadržali ga u kafani.

"Volela bih da se nešto učini kako bi se pravda za mog tatu ostvarila i da ne poginu drugi ljudi" - završava žena koja tuguje za preranom smrću svog oca.

Da podsetimo, nakon prve saobraćajne nesreće, muškarcu je oduzeta dozvola ali je on opet u alkoholisanom stanju seo za volan i napravio incident u gradu Malija, u blizini arheološkog nalazišta.

Kako se sve desilo?

Srbin je, trešten pijan, skrivio udes i zgazi starijeg čoveka. Zatim je priveden, oduzeta mu je dozvola, ali je pušten na slobodu. Nakon toga, opet je seo za volan, a u međuvremenu je stariji čovek, kjeg je zgazio, preminuo.

Kad je ponovo pod dejstvom alkohola seo za volan, povredio je dve ženske osobe, navodno turistkinje iz Češke. A onda ih kidnapovao, odnosno ubacio u svoj automobil.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miro

    15. septembar 2024 | 12:28

    Oni misle da se i kod nas pridrzavaju toga kad mu se uzme dozvola da ne voze dok je ne dobije nazad a kod nas cast izuzevima piju i bez dozvoole voze i posle udesa beze.

  • Lord

    15. septembar 2024 | 13:49

    Dajte ime i prezime!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA