Sablasni rezultati obdukcije tela misice Kristine: Suprug monstrum samo jedan organ ceo izvadio iz tela

 
Z. K.
Z. K.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Objavljeni su detalji izveštaja obdukcije nekadašnje finalistkinje izbora za Mis Švajcarske Kristine Joksimović (38) koju je suprug (41) zadavio i sekao na komade u pokušaju prikrivanja dokaza!

Telo manekenke, podsetimo, pronađeno je u februaru u Biningenu blizu Bazela u Švajcarskoj. Sudski dokumenti do kojih je ekskluzivno došao Dejli mejl navode da je uzrok smrti davljenje dok je Kristina imala i tragove povreda tupim predmetom. Primećene su posekotine na glavi i modrice na celom telu dok joj je deo kose bio iščupan.

Nakon smrti, navodi britanski tabloid, suprug, koga lokalni mediji navode pod pseudonimom Tomas, odrubio je Kristini glavu i raskomadao telo iznad karlice ubodnom testerom, nožem i baštenskim makazama. Zglobove kukova, nadlaktica, podlaktica i desne potkolenice je izbio iz ležišta i istrgnuo ih. Takođe je isekao matericu, piše tabloid, koja je bila jedini organ koji je potpuno uklonjen iz tela. Sud zbog toga veruje da se radi o "namernom sakaćenju ili ritualizaciji degradacije tela" što ukazuje da Tomas ima mentalni poremećaj.

Neke delove tela potom je stavio u blender dok je druge pokušao da rastvori u hemikalijama. Istraga je otkrila da je gledao Jutjub snimke dok je masakrirao telo supruge. Medicinski veštaci u nalazu obdukcije pretpostavljaju da je sve navedeno činio kako bi uništio dokaze o zločinu.

Kristina Joksimović Foto: Društvene mreže

Tomas je prvo tvrdio da je suprugu pronašao mrtvu u porodičnoj kući, međutim, onda se predomislio i rekao da ju je zadavio u samoodbrani jer ga je iznenada napala nožem nakon "pozitivnog" razgovora.  Telo je prema njegovim rečima masakrirao u panici.

Sud kaže da je izveštaj obdukcije potpuno suprotan njegovim tvrdnjama o samoodbrani i paničnoj reakciji navodeći da se radilo o "planiranom i sistematskom" pristupu jer je nekoliko sati pokušavao da se reši tela i manipuliše tragovima zločina. Takođe se navodi da njegovo ponašanje na dan ubistva ukazuje da se radi o izrazito nasilnom pojedincu, posebno prema svojim životnim partnerkama, ponekad i sa sadističko-sociopatskim crtama.

Kristina, koja je rođena u Biningenu, bila je srpskih korena, a nakon povlačenja obučavala je manekenke da krenu njenim stopama.

Jednom je pobedila na izboru za Mis severozapadne Švajcarske i postala finalistkinja nacionalnog takmičenja 2008. godine. Iste godine osnovala je agenciju za obučavanje i savjetovanje modela.

(Telegraf.rs/Dejli mejl)

Video: Uznemirujući snimak: Dvojica maloletnika bacaju psa u Dunav i snimaju za Instagram

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA