Stormi Danijels u panici posle debate između Trampa i Kamale: Ako on pobedi na izborima sudiće mi za izdaju

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Nakon što je svedočila protiv Donalda Trampa u krivičnom postupku protiv njega za isplatu "tajnog novca", Stormi Danijels kaže da veruje da postoji "velika mogućnost" da će joj bivšu predsednik smestiti suđenje za izdaju ukoliko ponovo bude izabran na izborima u novembru.

Stormi Danijels, zvezda filmova za odrasle, rediteljka i striptizeta, oglasila se posle prošlonedeljne debate između Trampa i Kamale Haris.

Ona je dala je intervju za "Rolling Stone" u kome je govorila o njenom životu posle suđenja na kojem je Donald Tramp osuđen po sve 34 tačke optužnice za prikrivanje "tajnih isplata".

Njeno emotivno svedočenje pomoglo je da se njujorška porota ubedi da proglasi bivšeg predsednika krivim za falsifikovanje poslovnih zapisa i druge optužbe, preneo je britanski "Indipendent".

Priča o njenoj aferi sa Trampom pojavila se u javnosti 2018. godine kada je iznela tvrdnju da je bila u romantičnoj vanbračnoj vezi sa predsednikom 2006. godine, nakon čega joj je pretilo, a kasnije joj je isplaćeno 130.000 dolara da ne iznosi detalje u javnost.

Međutim, 18 godina nakon njihovog prvog susreta na jednom golf turniru za poznate ličnosti i šest godina nakon što je iznela svoju priču, Stormi Daniels je zauzela stav, pošto je stigla na sud u pancirnom prsluku.

Manje od mesec dana kasnije, Tramp je postao prvi krivično optužen, a potom osuđen, bivši predsednik u istoriji SAD. Ali šta se posle dogodilo sa Stormi Danijels? Po rečima njenog advokata, bila je "veoma emotivna" nakon presude.

Kasnije, govoreći za "Sandej Miror", ona je istakla:

"Mislim da bi trebalo da on bude osuđen na zatvor i neki društveni rad, koji radi za manje srećne ili da bude volonter vreća za udaranje u skloništu za žene", rekla je Stormi Danijels, koja je primila veliki broj pretnji smrću i nastavila:

"Za mene nije gotovo. Za mene to nikad neće biti gotovo. Tramp je možda kriv, ali ja i dalje moram da živim sa nasleđem".

Danijelsova i njena porodica morali su da napuste svoj dom nakon što je jedan tabloid objavio fotografiju njene kuće. Ona veruje da je to rezultat toga što je Trampov tim odbrane pokazao neredigovan dokument tokom suđenja.

Stormi sada živi u mobilnoj kamp-kućici dok obilazi zemlju radeći "stend ap" nastupe i ohrabrujuje ljude da se registruju za glasanje. "GoFundMe" koji je uspostavio njen bivši menadžer i prijatelj, Dvejn Kraford, prikupio je više od milion dolara za nešto više od mesec dana.

Prihodi će ići na otplatu 600.000 dolara za pravne troškove za suđenje protiv Trampa, koje ona duguje bivšem predsedniku nakon što je sud odbacio njenu tužbu za klevetu protiv njega iz 2018.

Ostatak se koristi da bi njena porodica bila bezbedna. U razgovoru za "Rolling Stone", ona objašnjava da su njena osećanja prema Trampu posle svega ovoga pomalo složena.

"Mislim da me on nužno ne mrzi. Mislim da mrzi situaciju u koju sam ga dovla".

Dalje, ona veruje da Tramp nikada nije želeo da bude predsednik i da se kandiduje samo zato što mu njegov ego ne dozvoljava da prizna neuspeh.

Pored toga, Danijelsova razume pretnju od mogućeg drugog Trampovog mandata:

"Tramp ne želi da bude predsednik. On želi da bude kralj... Želi da sedi na svom zlatnom toaletnom tronu. Mrzim ga, na taj način".

Usred turneje i govora protiv bivšeg predsednika i boreći se sa pretnjama po njen život, ona smatra da postoji "velika mogućnost" da će joj suditi za izdaju.:

"U svakom slučaju, biće haos".

Presuda Donaldu Trampu u slučaju isplate "tajnog novca" zakazana je za 26. novembar, tri nedelje nakon izbora.

(Telegraf.rs)

Video: Porno glumica Stormi Danijels: Spavala sam sa Donaldom Trampom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA