Policajac zaustavio ovu lepoticu, video da je malo popila: Ubrzo je shvatio ko je ona, pa pozvao pojačanje

 
N. S.
N. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Policija je uhapsila ženu na krajnje neobičan način! Naime, policajac je uhapsio Kasandru Tovar (31) u Las Vegasu u Americi, nakon nakon što je primetio da ona vozi automobil bez registarskih tablica i pod sumnjom da je u alkoholisanom stanju. Proveravajući informacije, saznao je nešto mnogo opasnije. Odmah je pozvao pojačanje.

Naime, otkrio je da se za ovom zanosnom lepoticom traga zbog navodne krađe nakita i drugih predmeta u vrednosti do 200.000 dolara. Ona je navodno prisvojila predmete od dvoje turista.

A tek kad shvatite kako je pljačkala...

Kako se navodi u dokumentima čovek je 23. aprila 2023. pozvao policiju rekavši da je žrtva krađe. On je rekao da su on i još jedan muškarac boravili u MGM Signature Tovers-u kada su sreli tri žene u baru i da su kasnije prešli u svoju sobu.

Jedna od žena je "predložila seksualni odnos i izjavila da je cena svake po 1.000 dolara", piše u dokumentima. Oštećeni joj je navodno rekao da ne plaća za seks. Nastavili su da razgovaraju napolju na balkonu i jedna žena mu je donela piće u čaši, a njega su ubeđivali da popije. Nakon što ga je popio, izjavio je da se onesvestio i da se ničega više ne seća.

Muškarci su se kasnije probudili i otkrili da su im sav nakit, kao i drugi vredni predmeti nestali. Toksikološki test je kasnije pokazao različite supstance u uzorku.

Policija je pronašla snimak nadzornih kamera i automobil registrovan na jednu od žena, a ona je kasnije priznala da je pila sa muškarcima i da je krala nakit.

U kući te žene policija je rekla da je pronašla nekoliko vrhunskih satova, dijamantskih narukvica i odeće, rekli su. Nakon hapšenja te žene, policija je locirala Kasandru Tovar kao mogućeg drugog osumnjičenog za krađu.

Policija je pokušala da kontaktira Kasandru Tovara, ali nije uspela. Sudija je tada potpisao nalog za njeno hapšenje.

Tokom njenog prvog pojavljivanja pred sudom, sudija suda u Las Vegasu, Daniel Vestmeier, odredio je kauciju od 20.000 dolara. Ona je od četvrtka ostala u pritvoru u pritvorskom centru okruga Klark. Pripremno ročište zakazano je za novembar.

Dve druge žene suočavaju se sa optužbama za krađu 2023. godine.

(Telegraf.rs/news.yahoo)

Video: Pogledajte kako policija evakuiše ljude u Novom Sadu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA