Ova influenserka može da uništi Trampa: Deo je njegovog tima, a radi još bizarnije stvari od Donalda

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Aktivistkinja i influenserka Lora Lumer (31) preti da potpuno uništi Trampov tim pred same predsedničke izbore, a sada bi čak mogla i da izazove da se njegovi najbliži savetnici međusobno sukobe.

Kako izveštava britanski „Daily Mail“ pozivajući se na Trampove insajdere, čini se da su dvoje vodećih menadžera kampanje na ivici. Suzi Vils (67) i Kris Lakivita (58) su zbog velikog uticaja Lumerove postali toliko očajni da im je sada svejedno da li će Donald Tramp pobediti na izborima. Posebno „katastrofalni“ nastup u TV duelu protiv Kamale Harris (59) u utorak i odluka da Lumerove ne samo da prati Trampa u Filadelfiji, već i na ceremoniji sećanja na žrtve terorističkog napada 11. septembra 2001. godine, prelila je čašu.

Prema izvoru „Daily Mail-a“, bilo je uvredljivo što su omogućili „osobi koja negira 9/11 da uđe u avion 11. septembra“.

Zbunjenost je očigledno eskalirala, a sada neki članovi Trampovog tima traže kraj za kampanjske stručnjake. Razlog: Oni rade šta žele. I mogli su kao šefovi kampanje nešto da učine kako bi sprečili Lumerovu da dobije mesto u Trampovom avionu.

Nekoliko sati pre TV debate, Lumerova je na platformi „X“ uputila na indijsko poreklo Kamale Harris i napisala da bi, ako demokratkinja pobedi na predsedničkim izborima u novembru, „Bela kuća mirisala na kari“ i da bi se govori u vladinoj zgradi „obavljali preko kol centra“. Lumer je, takođe, napisala i da migranti iz Haitija ne jedu samo pse i mačke: „Jedu ljude.“ U drugim objavama sugerisala je da su visoki američki zvaničnici bili umešani u napade 11. septembra 2001. godine i da je demokratski predsednik Džo Bajden (81) bio iza napada na Trampa, prenosi Blid.

Laura Loomer, Laura Lumer Foto: Tanjug/AP

Tramp je na konferenciji za novinare u petak u svom golf klubu u Los Anđelesu upitan o Lumerinim izjavama i teorijama zavere, ali se pravdao da nije upućen.

- Ne znam mnogo o tome - rekao je 78-godišnji Tramp i dodao:

- Ne znam šta je rekla, ali to nije moja stvar. Ne mogu Lori da kažem šta da radi.“

Laura Loomer, Laura Lumer Foto: Tanjug/AP

Kada je upitan o tome što ga je pratila u njegovom avionu, Tramp je odgovorio da to radi mnogo ljudi: „To je veliki avion.“

Kasnije je Tramp objavio saopštenje u kojem se donekle distancirao od Lumer: „Lora Lumer ne radi za kampanju."

I dodao:

- Ne slažem se sa njenim izjavama, ali kao što je mnogo miliona ljudi koji me podržavaju, ona je umorna od gledanja kako radikalni levičari i marksisti nasilno napadaju i klevetaju mene, i čak čini sve što može da zaustavi svog političkog protivnika, MENE!

(Telegraf.rs)

Video: Kako je Džo Bajden odustao od predsedničke trke sa Donaldom Trampom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA