Još dva hapšenja zbog brutalnog ubistva mladića iz BiH u Italiji

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pripadnici italijanske specijalne policijske jedinice danas su uhapsili još dvojicu osumnjičenih za ubistvo Džonija Sulejmanovića (18), mladića iz Bosne i Hercegovine, koji je brutalno ubijen u Milanu, u noći između 25. i 26. aprila.

Kako prenose Nezavisne, u ubistvu je učestvovalo šest osoba, a uz današnja hapšenja, iza rešetaka je ukupno pet osumnjičenih jer su trojica uhapšena krajem juna. Pripadnici specijalne jedinice i dalje tragaju za šestim, poslednjim osumnjičenim.

Podsetimo, sve se desilo u noći između 25. i 26. aprila kada je šestočlana grupa došla, razbila stakla na kombiju "fiat dukato" i počela da puca. Džoni Sulejmanović je zajedno sa ženom spavao u kombiju. Ona je uspela da pobegne, a tri hica su Sulejmanovića pogodila u vitalne organe usled čega je preminuo na licu mesta.

Navodno je reč o ubistvuiz osvete.

Prema rekonstrukciji događaja, do ubistva je došlo nakon svađe koja se desila nekoliko sati ranije. Predvodnik osvete bio je već uhapšeni Roberto Ahmetović, koga je samo nekoliko sati ranije Sulejmanović pretukao na ulici. Njihov fizićki obračun je snimljen na nadzornim kamerama.

Ahmetović zatim okuplja ljude i kreće u osvetu. Kako prenose italijanski mediji, reč je o ubistvu sa predumišljajem jer je sama upotreba vatrenog oružja predstavljala jasnu nameru.

Pre nego su napustili mesto zločina, osumnjičeni su uzeli zlatni nakit i 4.000 evra koje je Sulejmanović držao u kombiju. Od suštinske važnosti za otkrivanje osumnjičenih bilo je svedočenje Sulejmanovićeve žene koja je prepoznala napadače, kao i snimci nadzornih kamera.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je trenutak kada se srušio most u Drezdenu: Snimak incidenta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA