Izbo roditelje, pa se zabarikadirao u stanu, a onda se bacio sa balkona: Okončana drama u Španiji

 
M. P.
M. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Policija je ogradila zgradu nakon što je pružila pomoć starijim osobama. Osoba je ujutru doživela nesreću sa svojim vozilom, srušivši se s četvrtog sprata aerodroma u Bilbau. Incident se dogodio 24 sata nakon ubistva 31-godišnje žene iz Perua, koju je nožem usmrtila njena partnerka, takođe u glavnom gradu Vizkaje.

Četrdesetogodišnji muškarac, koji se zabarikadirao u naselju San Adrijan u Bilbau nakon što je izbo svoje roditelje, bacio se sa balkona. Nakon pada, prebačen je u zatvorsku bolnicu.

Dvoje povređenih staraca, inače roditelji dotičnog muškarca, ranije tokom popodneva prevezeni su na lečenje, javla El Mundo.

Kako navodi španski portal, muškarac za koga se pretpostavlja da je pod psihološkim tretmanom, a koji je napao roditelje i potom skočio sa balkona jutros je doživeo neobičnu nesreću kada je s vozilom pao s četvrtog sprata parkinga aerodroma u Loiuu. Automobil je pronađen uništen, ali je vozač nestao bez traga sve do trenutka napada.

Taj incident se dogodio samo 24 sata nakon što je druga osoba, takođe pod psihološkim tretmanom, izbola svoju partnerku Janeli Gonzales, staru 31 godinu, takođe u Bilbau.

Policajci, vatrogasci i medicinsko osoblje okružili su aveniju San Adrijan u Bilbau dok je ovaj čovek pretio da će se ubiti. Njegovi roditelji su uspeli da napuste zgradu pre nego što su dobili pomoć ekipa hitne pomoći na licu mesta.

Stanovnici San Adrijana prepoznali su navodnog napadača, koji je poznat u naselju i verovatno je bio pod psihološkim tretmanom.

(Telegraf.rs)

Video: Odjednom se nebo zacrnelo, a vetar je počeo da nosi sve: Zastrašujući snimak nevremena u Hrvatskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA