Da li je ovo motiv za ubistvo Kristine Joksimović u Švajcarskoj? "Njihova veza..."

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Finalistkinja za Mis Švajcarske Kristina Joksimović navodno je planirala da ostavi svog supruga pre nego što ju je ubio, raskomadao njeno telo baštenskim makazama i samleo delove tela u blenderu. Slučaj brutalnog ubistva šokirao je Švajcarsku.

Raskomadano telo Kristine Joksimović, poreklom iz Modriče, pronađeno je u njenom domu u Biningenu u blizini Bazela u februaru, a obdukcija je otkrila da je majka dvoje dece bila zadavljena na smrt pre nego što je iseckana baštenskim oruđem, nožem i testerom.

Neki od delova njenog tela su zatim stavljeni u blender, samleveni i potom rastvoreni u hemijskom rastvoru.

Njen suprug, koji je u lokalnim medijima imenovan samo kao Tomas (41), uhapšen je brzo nakon zločina i kasnije je priznao da je ubio svoju suprugu.

Kristina Joksimović Foto: Društvene mreže

Izvor blizak Kristini ranije je otkrio da je mogući motiv za ubistvo bio taj što je majka dve ćerke planirala da ostavi svog muža.

"Želela je da raskine, ali ga se plašila", rekao je izvor za 20 Minuten.

Gnusni napad usledio je samo nekoliko nedelja nakon što je Kristina na društvenim mrežama objavila slike idiličnog "bekstva para" na jezero Lucern.

U međuvremenu, partner jedne od Kristininih prijateljica rekao je za Blick da je njihova veza bila "u krizi već mesecima", a da je policija ranije navodno bila pozvana u njihov dom zbog prijava o fizičkom nasilju.

Istražitelji su rekli da je Tomas pokazao "nedostatak empatije i hladnokrvnosti nakon što je ubio svoju ženu" i pokazao "sadističko-sociopatske osobine" u njihovoj psihološkoj proceni, dok tužioci kažu da je biznismen zgrabio bivšu partnerku za vrat i udario je.

Navodi se da je par bio u srećnom braku sve dok Tomas, koji je sin poznatog advokata iz Berna, nije pokrenuo sopstvenu konsultantsku firmu za poslovanje pod nazivom Purform 2022. godine.

Tomasov temperament se brzo promenio i savršena veza para je počela da se ruši, kaže izvor blizak Kristini.

Biznismen je navodno tvrdio da je Kristinu ubio u samoodbrani nakon što je ona naletela na njega nožem.

Zatim je navodno rekao da je "u panici" raskomadao bivšu manekenku - sa kojom ima dve ćerke.

Međutim, medicinsko-forenzički izveštaj je "u suprotnosti sa njegovim opisom samoodbrane", navodi FM1 Today.

Istražitelji su utvrdili da je Kristina davljena pre nego što je umrla, a Tomas je kasnije priznao da je zadavio svoju suprugu, navodi se u presudi.

Tužioci kažu da je Tomas barem jednom davio svoju ženu pre nego što ju je zadavio do smrti, izvestio je lokalni list BZ Bazel.

(Telegraf.rs)

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇨🇭🔊❓❓

    13. septembar 2024 | 14:54

    Razvod je čest motiv žena iz Srbije koje su sklopile brak sa Švajcarcima,novac pa provod kasnije ali ne biva uvek tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA