Devojčicu od 6 godina u toaletu polno napali drugovi iz škole: Policija otkrila šokantne detalje

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Šokantan slučaj u jednoj bukureštanskoj školi - devojčica od šest godina navodno je seksualno napadnuta od strane više svojih kolega u toaletu škole.

Policija u Bukureštu je započela provere nakon što je dobila informaciju da je devojčica od šest godina seksualno napadnuta u toaletu škole, javlja Antena Observator.

Policija glavnog grada je obaveštena u četvrtak o mogućem slučaju seksualnog napada, koji se sastoji u tome da je devojčica od šest godina, dok je bila u toaletu škole, dodirivana po intimnom mestu od strane više učenika, svojih školskih drugova. Na osnovu dobijenih informacija, tim iz Odeljenja 7 policije otišao je tamo i stupio u kontakt sa direktorom škole i nekoliko nastavnika.

Takođe, policija je započela provere na licu mesta, a prisustvo roditelja devojčice takođe je zatraženo.

Obavešteni su i predstavnici Direkcije za socijalnu pomoć i zaštitu dece.

"Želimo da napomenemo da do ovog trenutka zakonski zastupnici maloletnice nisu podneli prijavu u vezi s ovim događajem. Tako da su policajci samoinicijativno pokrenuli postupak zbog počinjenog krivičnog dela seksualnog napada, pod nadzorom specijalizovanog tužioca za istraživanje seksualnih zloupotreba nad maloletnicima, iz Okružnog tužilaštva Sektora 2, preduzimajući korake kako bi se tačno utvrdile okolnosti", navodi se u saopštenju bukureštanske policije.

(Telegraf.rs)

Video: Vatrogasci spasili lane od vatrene stihije na Troglavu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA