Tramp odbio drugu debatu sa Kamalom Haris: Bivši predsednik tvrdi da je pobedio i da ne da rivalki revanš

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bivši predsednik SAD Donald Tramp objavio je da neće učestvovati u drugoj debati sa Kamalom Haris, tvrdeći da je ona odbila prethodne prilike da se sastanu i navodeći da je izgubila njihov duel u utorak uveče.

"Kada bokser izgubi borbu, prve reči koje izgovori su: 'HOĆU REVANŠ'. Ankete jasno pokazuju da sam pobedio u debati protiv drugarice Kamale Haris, kandidatkinje radikalne levice Demokratske stranke, u utorak uveče, i ona je odmah tražila drugu debatu", napisao je bivši predsednik na svojoj društvenoj mreži Truth Social.

Tramp je onovio svoju često izgovaranu tvrdnju da su Haris i Džo Bajden "uništili našu zemlju", te dodao:

"Svi to znaju, kao i za sve druge probleme koje su izazvali Kamala i Džo - to je detaljno razmatrano tokom prve debate sa Džoom, i druge debate sa drugaricom Haris. Ona se nije pojavila na Fox debati i odbila je da učestvuje u debati na NBC i CBS. Kamala bi trebalo da se fokusira na ono što trebalo da uradi tokom poslednje gotovo četiri godine. Treće debate neće biti!"

Kampanja Kamale Haris je ranije saopštila da bi bila voljna da ponovo debatuje sa Trampom negde u oktobru. Trampov potpredsednički kandidat, Džej Di Vens, i dalje ima zakazanu debatu sa Timom Volcom, demokratskim kandidatom za potpredsednika, 1. oktobra u Njujorku.

(Telegraf.rs)

Video: Rok legenda Džon Bon Džovi ubedio ženu da ne skoči sa mosta: Snimak sa lica mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA