I sestra male Narin ubijena? Dete pre 5 godina misteriozno stradalo, sada policija sve opet proverava

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Policija u Turskoj, nakon smrti devojčice Narin Guran (8), istražuju i smrt njene sestre Tulin Guran, koja je preminula 2019. godine pod čudnim okolnostima.

Prema navodima lokalnih medija, tužioci su intezivirali istragu o smrti male Tulin, koja je preminula usled zastoja disanja u Dečjoj bolnici u Dijarbakiru. Njena porodica je tada tvrdila da je devojčica pala niz stepenice, a nakon smrti nije urađena obdukcija.

Sada policija zahteva sve relevatne medicinske nalaze, snimke rendgena i sva moguća dokumenta iz bolnice gde je mala Tulin preminula. Oni pokušavaju da otkriju da li je uzrok smrti male Tulin nešto drugo ili zaista slučajan pad niz stepenice.

Mediji pišu da se po selu pričalo da je neko dete gurnuo, a sada kada je i mala Narin pronađena mrtva, tužilaštvo je odlučilo da pokrene istragu o svemu.

Podsetimo, mala Narin je nestala 21. avgusta ove godine u okrugu Baglar u Dijarbakiru, kada je pokrenuta i velika potraga. U okviru istrage ranije je uhapšen Narinin stric i osumnjičen za ubistvo za predumišljajem, međutim, porodica ne veruje da je njihov rođak kriv.

Nakon što je prijavljen nestanak Narin Guran, u regionu su pokrenuti kopnena i vazdušna pretraga terena. U okviru istrage, površinu od 11.000 kvadratnih metara skeniralo je 2.000 ljudi sa kopna i dva helikoptera i 48 dronova iz vazduha.

Takođe, 24 ronioca su pretražila pet potoka, tri bare, 18 bunara i 24 kilometra dugačke vodene kanale. U okviru potrage korišćeni su i podzemni uređaji za snimanje.

Njeno telo pronađeno je pre nekoliko dana u džaku kraj potoka. Majka, stric i brat su glavni osumnjičeni za njenu smrt.

(Telegraf.rs)

Video: Sa lancima i lisicama Dejan Dragijević doveden u VJT: Hoće li danas otkriti gde je telo Danke Ilić?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA