"OK, moram da je izbodem": Ubio devojku mačem, pa se sklupčao pored njenog tela, policajci jedva ušli u kuću

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Prošle nedelje, tužioci iz Masačusetsa optužili su 20-godišnjeg muškarca za ubistvo svoje devojke mačem, pre nego što se sklupčao pored njenog tela, dok su policajci pokušavali dva sata da uđu u kuću.

Šejn Kari sada je optužen za ubistvo Neve Godard, 17-godišnjakinje, u gradu Stouu Masačusetsu, 5. aprila, saopštila je kancelarija okružnog tužioca okruga Midlsiks u saopštenju za javnost, javlja Law&Crime.

Karijeva majka otišla je u policijsku stanicu i zatražila od policije da obave provere o stanju njenog sina. Oko 16.30, policija iz Stoua je stigla do kuće i pokušala da uđe. Međutim, Kari im nije dozvolio.

Tužioci navode da je Kari ubio svoju devojku mačem, a zatim se sklupčao pored njenog tela. Policajci su satima pokušavali da uđu u kuću, dok je Karijeva majka čekala ispred.

Advotace navodi da je na saslušanju u policiji Kari optužio Godardovu za prevaru i korišćenje droge, rekavši: "Modrice ne deluju ... udaranje ne pomaže, pa OK, moram da je izbodem. I to sam uradio."

Iako tužioci Neve opisuju kao devojku, GLAAD je saopštio da se ona identifikovala kao nebinarna osoba i koristila ime River i zamenice oni/njih.

"Apsolutno smo shrvani zbog smrti još jednog nebinarnog tinejdžera, River Neve Godard, koji je godinama bio prijavljen kao nestao, nakon što je navodno preživeo zlostavljanje u detinjstvu i vreme u sistemu hraniteljskih porodica. Prečesto mladi, posebno LGBTQ omladina, bivaju izdani od strane odraslih i sistema kojima je povereno da ih zaštite, i ne osećaju da imaju kome da se obrate u trenucima krize", izjavila je Sara Kejt Elis, predsednica i izvršna direktorka GLAAD-a.

Neve je odrasla u oblasti Providensa, u saveznoj državi Rod Ajlend, rekao je njen deda lokalnoj NBC stanici WJAR. Dodao je da je imala teško detinjstvo. Njena majka je navodno rodila dok je bila u zatvoru, a Neve je provela vreme u sistemu hraniteljskih porodica.

"Nije moglo biti lepše, duševnije i duhovnije osobe", rekao je deda Simons za tu televizijsku stanicu.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je trenutak kada se srušio most u Drezdenu: Snimak incidenta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA