"Da li ti se sada dopadam?!": Ubio komšiju posle svađe, pa nad njegovim telom izgovorio strašne reči

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Muškarac sa Floride, koji je imao stalne nesuglasice sa svojim komšijom, navodno ga je ubio iz vatrenog oružja, a zatim rekao: "Da li ti se sada dopadam?!".

Zamenici šerifa okruga Polk odazvali su se na poziv oko 22 časa zbog pucnjave u Lejklendu. Zatekli su žrtvu, 32-godišnjeg Alfreda Fredija Alfaro-Astelja, koji je imao više prostrelnih rana. Hitna pomoć ga je na licu mesta proglasili njegovu smrt, javlja Law&Crime.

Prema zapisniku o hapšenju zasnovanom na osnovanoj sumnji, koji je pribavio Law&Crime, detektivi su razgovarali sa komšinicom koja je rekla da je bila u svojoj kući kada je čula četiri brza pucnja. Izjavila je da pucnjevi "nisu nešto neobično" u njenom kraju, pa tome nije pridavala mnogo pažnje. Oko 15 minuta kasnije, ona i njen muž su izašli iz kuće i videli Alfaro-Astelja kako leži ispred svoje kuće. Pozvali su hitnu pomoć.

Svedoci su kasnije izjavili da su videli osumnjičenog, 38-godišnjeg Klintona Si Džej Robinsona Mlađeg, kako drži pištolj i stoji ispred svoje kuće pored automobila sa drugim muškarcem. Navodno su videli kako Robinson odlazi do ugla imanja, nakon čega su se čula četiri pucnja, stoji u zapisniku. Videli su dim koji je dolazio iz tog pravca i čuli Robinsona kako govori: "Da li ti se sada dopadam?!" Drugi muškarac je pobegao "kao da je video duha", izjavili su svedoci. Robinson je zatim brzo odvezao vozilo, stoji u zapisniku.

Komšije su takođe rekle policiji da su Robinson i Alfaro-Asteljo često raspravljali. Takođe su izjavili da je neko tog jutra razbio prozore na Robinsonovoj kući. Prema zapisniku, bio je poznat po prodaji droge iz svog doma.

Zamenici šerifa su razgovarali sa Robinsonom ispred njegove kuće. Navodno je rekao da je došao kući oko 8 časova ujutru i zatekao razbijene prozore, te posumnjao da je to učinila njegova bivša devojka.

Robinson je tvrdio da je pokupio delove stakla i potom igrao "Call of Duty: Modern Warfare III" na svom Xbox-u. Tvrdio je da je bio u kući u vreme pucnjave i da nije dobro poznavao žrtvu. Robinson je negirao da je pucao na Alfaro-Astelja ili da je imao bilo kakvih problema s njim.

Prema zapisniku, istražitelji su pronašli njegovo vozilo daleko od mesta zločina. Robinson je isprva tvrdio da je bio kod kuće celog jutra, ali kad su mu pokazali video dokaze, "iznenada se setio" da je otišao do prodavnice po cigarete, ali se predomislio i vratio kući. Detektivi nisu uspeli da pronađu oružje kojim je počinjeno ubistvo.

Zamenici šerifa su takođe pronašli fentanil i marihuanu u njegovoj kući.

Uhapšen je zbog optužbi za ubistvo, ometanje dokaza i posedovanje fentanila i kanabisa. Nalazi se u zatvoru okruga Polk bez mogućnosti kaucije.

(Telegraf.rs)

Video: Jutro nakon što se srušio deo mosta: Sreća da ni jedno vozilo nije bilo u trenutku rušenja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA