Otkriven još jedan monstrum koji je silovao svoju drogiranu ženu: Đavo iz Avinjona mu pomagao, priča je jeziva

 
I. N.
I. N.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Na suđenju Francuzu, koji je u kuću doveo više od 50 muškaraca da siluju njegovu drogiranu ženu, danas se saznalo da je još jedan čovek, koji živi u njegovom komšiluku primenio "istu taktiku" i drogirao je i napastvovao svoju suprugu.

Dominiku Pelikotu (71) se sudi u Avinjonu zbog optužbi da je mnogo puta, zajedno sa desetinama nepoznatih muškaraca, silovao svoju drogiranu ženu u njihovom bračnom krevetu u selu Mazan u Francuskoj. Optuženo je još 50 muškaraca starosti od 26 do 74 godine da su učestvovali u ovom gnusnom činu.

Sudski postupak je otvoren za javnost na zahtev Pelikotove bivše supruge Žizel (71), koja je rekla da je podnela zahtev da se podigne svest o upotrebi droga za seksualno zlostavljanje.

U sredu je sud od pet profesionalnih sudija čuo kako je još jedan čovek na suđenju, po imenu Žan-Pjer, bio navodni "učenik" Dominika Pelikota. Nije mu se sudilo za silovanje Žizel Peliko, već zato što je koristio isti metod da siluje sopstvenu ženu i angažovao je Pelikota da siluje i nju.

Žan-Pjer (63), bivši vozač kamiona za jednu poljoprivrednu zadrugu, navodno je imao kontakt sa Pelikotom i navodno je koristio istu tehniku da drogira sopstvenu ženu sedativima kako bi je silovao, uz Pelikotovo učešće. Pelikot je navodno davao sredstva za smirenje kako bi drogirao ženu tog čoveka i dolazio je da je i sam siluje.

Žan Pjerova supruga je navodno silovana 12 puta u periodu između 2015. i 2020. godine. Žan-Pjer je priznao optužbe.

Policijski istražitelji rekli su da im je Žan-Pjer rekao da je sreo Pelikota u sobi za ćaskanje pod nazivom "Protiv njenog znanja" na veb stranici koja je od tada zatvorena. Prema rečima glavnog inspektora Stefana Gala, Žan-Pjer je inspektorima rekao da je "zamolio Pelikota da dođe u njegov dom kada je njegova žena bila drogirana".

"Svaki put kada je Pelikota odlazio tamo, davao mu je lekove za sledeći put“, rekao je Gal.

Pelikotov advokat rekao je sudu da je Pelikota rekao da je Žan-Pjeru dao lek četiri puta.

Žan-Pjerova supruga nije građanska strana u slučaju jer "ima petoro dece i želela je da ih zaštiti", rekao je Gal sudu, rekavši da je to "zapanjujuće" s obzirom na slike koje joj je policija pokazala o tome šta se njoj dogodilo.

Žan-Pjerov sin (32) iz prvog braka rekao je da su optužbe veoma ozbiljne i da misli da je njegov otac svestan toga, te da bi trebalo da govori pred sudom. Sin je rekao da je uveren da je Pelikot manipulisao Žan Pjerom.

"Uveren sam da tata, da nije upoznao ovog čoveka, ovo nikad ne bi uradio", rekao je Žan-Pjerov sin.

Na sudu se čulo da je Žan-Pjerovo detinjstvo "bilo obeleženo ekstremnim siromaštvom i nasiljem i seksualnim zlostavljanjem u porodici".

"Odgajale su me svinje u šumi", govorio bi Žan-Pjer svojoj deci.

Osamnaest od 51 optuženog je u pritvoru, uključujući Pelikota i Žan-Pjera, dok 32 optužena prisustvuju suđenju kao slobodni ljudi. Poslednjem, koji je još na slobodi, biće suđeno u odsustvu. Većina bi se mogla suočiti sa do 20 godina zatvora ako budu proglašeni krivima za teško silovanje.

Očekuje se da će suđenje trajati do decembra.

(Telegraf.rs)

Video: Bio je legenda srpske košarke, išao u zatvor zbog silovanja: Snimili smo ga na derbiju u Novom Sadu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA