Žena završila u lokvi krvi nakon napada vidri: Zveri je opkolile, nije mogla da se odbrani, uznemirujuća scena

 
Z. K.
Z. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Žena iz Malezije završila je u lokvi sopstvene krvi nakon napada grupe vidri u parku u Sabahu!

Osam zveri navodno je opkolilo i ujedalo ženu koja je džogirala u rekreativnom parku Tanjung Aru. Na fotografiji, koja je nastala nakon napada, vidi se žena koja je nosila tamnoružičaste hulahopke i crnu košulju kako sedi na ivičnjaku u suzama i sa krvavim ranama na rukama i nogama, ali i glavi. Žrtva je prevezena u bolnicu dok je tim za divlje životinje poslat u park da uhvati vidre.

- Istraga je pokazala da su zveri ušle u park da bi pronašle hranu u ribnjaku - rekao je direktor Odeljenja za divlje životinje Sabaha Roland Oliver Niun.

Stručnjak je objasnio da su vidre ranije dolazile u park bez incidenata i da je do napada verovatno došlo zbog "promene ponašanja" koju su podstakli posetioci koji su ih hranili.

Zvaničnici za divlje životinje planiraju da ojačaju ogradu oko parka i nadgledaju područje kako bi se osiguralo da ne bi došlo do novog napada.

Javnost je pozvana da izbegava približavanje ogradama ili interakciju sa divljim životinjama kako bi se ublažila mogućnost napada.

Napad u Sabahu, međutim, nije prvi put da su se vidre ustremile na ljude u tom delu Azije. Jedan stanovnik Singapura je 2021. godine hospitalizovan nakon što ga je napala grupa vidri koja ga je navodno ujela 26 puta za 10 sekundi.

(Telegraf.rs/NY Post)

Video: Vatrogasci spasili lane od vatrene stihije na Troglavu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    12. septembar 2024 | 03:42

    Kod nas u Srbiji,Aranđelovcu psi napadaju i ujedaju sve gradjane i turiste.Država ih štiti i kažu da napušteni psi samo rade svoj posao.Tako da mislim da će političari Srbije unajmiti te vidre da ujedaju Srbe po šumadiji i na taj način se dodvoravati i dobiti nagrade od Šiptara,Nemaca,Englezi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA