Majka, stric i brat glavni osumnjičeni za smrt Narin (8): Da li je ljubavna afera motiv užasnog zločina?

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Prošla su četiri dana otkako je u potoku pronađeno telo male Narin Guran, a situacija u vezi sa ovim slučajem se i dalje ne smiruje.

Kao glavni osumnjičeni za ubistvo devojčice navodi se njen stric Selim, a oči javnosti uprte su i u njenu majku i starijeg brata.

Turske vlasti sada su fokusirane na tri moguća motiva za ubistvo devojčice.

Ljubavna afera

Ljubavna afera između Narinine majke Juksel i strica Selima već danima se provlači kao najverovatniji motiv ubistva. Sumnja se da je mala Narin možda videla majku i strica u nezgodnoj situaciji i da je zato ubijena.

Međutim, stric Selim, koji se inače nalazi u pritvoru, negirao je vezu sa Juksel.

"Nismo u vezi. Narin je ćerka mog brata", odgovorio je tada on.

Prema pisanju medija, veruje se da će situacija u vezi ljubavne afere biti razrešena kada veštaci vrate obrisane poruke iz telefona majke i strica.

Zlostavljanje

Kada je devojčicino telo pronađeno, prvo je priveden Narinin brat Enes (18).

Na njegovoj ruci pronađeni su otisci od zuba, za koje je policija posumnjala da mu je možda napravila mlađa sestra.

Sumnja se da je Narin možda videla kako njen brat sa drugovima maltretira psa i da su je ubili da nikom ne ispriča ono što je videla.

Osveta

Mnogi u selu tvrde da su Narinin otac Arif i stric Selim bili u jako lošim odnosima.

Navodno je Selim na društvenoj mreži jednom napisao: "Nateraću te da doživiš takav bol..." i da je ta poruka bila namenjena njegovom bratu Arifu.

Iako mnogi veruju da je stric možda ubio devojčicu da bi se osvetio bratu, on je tokom ispitivanja u policiji to negirao.

Majka štiti sina

Prema još jednoj verziji malu Narin je ugušio brat jer ga je ona navodno videla kako konzumira nedozvoljene supstance. Sumnja se da je majka od početka znala šta se dogodilo, ali da ćuti kako bi spasila sina.

Nakon što je navodno ubio sestru, Enes je pozvao strica, inače starešinu sela, da im pomogne da se otarase tela.

Sumnja se da je porodični savet odlučio da zataška sve kako ne bi izgubili još jednog mladog člana porodice. U vreme devojčicinog nestanka, njen otac nije bio u selu.

Policija je od početka od rođaka dobijala pogrešne informacije, zbog čega su neki od njih i uhapšeni jer su ometali istragu.

Podsetimo, jedan majstor iz sela, koji je među 24 uhapšenih u slučaju ubistva devojčice, priznao je juče da mu je Narinin stric dao telo da ga se otarasi i da mu je za tu uslugu nudio novac.

Podsetimo, preliminarni rezultati obdukcije pokazali su da je devojčica imala povrede na vratu i polomljenu nogu.

Narin je nestala 21. avgusta ove godine u okrugu Baglar u Dijarbakiru, kada je pokrenuta i velika potraga.

U okviru istrage ranije je uhapšen Narinin stric i osumnjičen za ubistvo za predumišljajem, međutim, porodica ne veruje da je njihov rođak kriv.

Nakon što je prijavljen nestanak Narin Guran, u regionu su pokrenuti kopnena i vazdušna pretraga terena. U okviru istrage, površinu od 11.000 kvadratnih metara skeniralo je 2.000 ljudi sa kopna i dva helikoptera i 48 dronova iz vazduha.

Takođe, 24 ronioca su pretražila pet potoka, tri bare, 18 bunara i 24 kilometra dugačke vodene kanale. U okviru potrage korišćeni su i podzemni uređaji za snimanje.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana i Miloš Ilić roditelji ubijene Danke bili u tužilaštvu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA