(UZNEMIRUJUĆE) Kamere snimile kako žena ubija migranta: Sela u auto i udarila ga nekoliko puta, potom otišla

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Sincija dal Pino (65), sada se nalazi u zatvoru u Pizi, gde postoji odeljenje za žene. Žena, inače trgovac iz Vijaređa uhapšena je pod optužbom za ubistvo s predumišljajem jer je svojim automobilom izazvala smrt Saida Malkuna (47) iz Alžira. On joj je oteo torbu nekoliko minuta pre toga, uveče, 8. septembra.

Dal Pino čeka saslušanje zakazano za sutra ujutru pred sudom u Luki. Prema saznanjima, događaj je rekonstruisan najvećim delom zahvaljujući snimku kamere prodavnice, koja je snimila celu fazu udaranja 47-godišnjaka kolima.

Snimak koji traje otprilike minut i 20 sekundi prikazuje muškarca dok hoda trotoarom u Vijaređu, u Ulici Kopino, a potom se vidi automobil žene koji skreće ka njemu i udara ga nekoliko puta umerenom brzinom. Ista 65-godišnjakinja izlazi iz automobila, uzima nazad torbu koja joj je ukradena, ulazi i odlazi ne proverivši stanje čoveka. Uz registarske tablice automobila, policija je uspela da uđe u trag ženi, čija je porodica u Vijaređu poznata.

Sincija dal Pino  razgovaraće sa svojim braniocem sutra ujutru pre ročišta i zajedno će pogledati dostupne snimke.

Žena je opljačkana na ulici, pod pretnjom nožem, nakon što je izašla iz restorana u kojem je večerala sa prijateljima. Njen auto je zaplenjen.

(Telegraf.rs / Rai)

Video: Teška saobraćajna nesreća u Nišu: Devojka preletela preko ograde, na mestu mrtva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    11. septembar 2024 | 05:59

    ZASTO STE JE UHAPSILI MIGRANTI SILUJU...UBIJAJU..PLJACKAJU I PROLAZE NEKAZNJENO.....ZENA JE POKAZALA STA ZNACI PRAVDA.. DEVOJCICA OD 14 GOD.KOJU SU SILOVALI MIGRANTI U SVEDSKOJ NIJE DOBILA NIKAKVU PRAVDU....A ONA U NEMACKOJ SE UBILA TOLIKO O SUDU I SUDIJAMA

  • ......

    11. septembar 2024 | 06:35

    Pravda za gospodju

  • Boban

    11. septembar 2024 | 05:56

    Do sada su više migranti ubijali domaće stanovnike nego obrnuto. Tako da bi to trebalo da se promeni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA