Kamere snimile brutalno nasilje u vrtiću: Vaspitačica iz sve snage udara dete, ono pada na pod, a ona ne staje

 
I. N.
I. N.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

U vrtiću u 15. arondismanu u Parizu pokrenuta je istraga nakon što su kamere snimile jednu vaspitačicu kako krvnički bije trogodišnje dete.

Video snimak jezivog nasilja završio je na mrežama, a direktorka vrtića Nikola Belube tražila je da vaspitačica odmah bude suspendovana.

Francuski Le Figaro javlja da su roditelji deteta koje je krvnički pretučeno podnelo tužbu protiv vaspitačice, a nakon što su saznali da je njihova trogodišnja ćerkica trpela nasilje.

Na snimku se vidi kako vaspitačica iz sve snage udara dete, koje od siline udara pada na pod. Dete nekontrolisano plače, dok druga deca zbunjeno gledaju čitavu scenu, nemoćna da pomognu svojoj drugarici.

Nakon udaraca vaspitačica dete šalje u ćošak, a potom joj po licu prska neku tečnost nepoznatog porekla i govori: "Eto, je l' ti sad dobro?"

Navodno je snimak načinila majka jednog mališana iz grupe 3. septembra. Odmah nakon što je snimila jezive scene nasilja, otišla je kod roditelja pretučene devojčice i sve im pokazala.

Majka je za medije rekla da je dete sada prvi put krenulo u mlađu grupu i da se dete i prethodnih dana požalilo da dobija batine.


"Video je nastao kada je druga majka bila prisutna. Ona je prvo pomislila da vaspitačica pokušava da smiri detetov plač", rekao je advokat porodice.

Majka kaže da je detetu pružena lekarska i psihološka pomoć, te da je dete pretrpelo traume, da više nikog ne gleda u oči i da odbija da priča o vaspitačici iz vrtića.

Video snimak je za kratko vreme na mrežama prikupio više od 300.000 pregleda.

(Telegraf.rs)

Video: Automatski sistem detekcije prekoračenja brzine počeo sa radom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    10. septembar 2024 | 19:32

    Deca su nemirna to je fakat al' da mi neko udari Dete ne bi se dobro proveo(la) ovo je za svaku osudu gubitak posla i za zatvor ovo je klasično nasilje ako nema živaca da radi sa decom neka traži drugi pos'o.

  • Texasm86

    10. septembar 2024 | 19:53

    Ma jok, podrdka za dete koje baca stvari i vristi... Najgore jenstonje doslo do toga, da mogu da rade sta hoce ubskoli, da urnisu profesore, tetkice... U vrticu im. Je dozvoljenonsve zivo... Zalosno je to, sto smo dotel dosli... Pravda za vaspitacicu

  • Deki

    11. septembar 2024 | 06:06

    Možeš misliti, žena udarila dete, koje ne sluša i vrišti, po guzi... Vau, kakvo nasilje... Zato i pravite d**ile od dece...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA