Đavo iz Avinjona hitno odveden u bolnicu: Danas je trebalo da svedoči pred decom zbog silovanja njihove majke

 
A. M.
A. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Suđenje muškarcu u Francuskoj koji je optužen da je drogirao svoju ženu i pozvao desetine muškaraca da je siluju tokom decenije, prekinuto je jutros jer je on odveden u bolnicu zbog bola u stomaku.

Sudija Rodžer Arata saopštio je da je optuženi Dominik Peliko (71) dobio medicinsku negu nakon što se očekivalo da danas svedoči na suđenju o zločinu koji je šokirao Francusku, prenosi Daily mail.

Penzionisani električar je priznao da je stavljao snažne sedative u večernji obrok i roze vino svoje supruge Žizel tokom skoro decenije kako bi je onesvestio.

Oko 84 muškarca koje je upoznao na internetu su se zatim naizmenično ušunjali u njihovu skromnu kolibu u selu blizu Avinjona da bi je silovali u njihovoj bračnoj postelji.

Policija je takođe pronašla mučne slike njegove ćerke Kerolajn i dve snaje među oko 200.000 slika i video snimaka koje je čuvao u kompjuterskoj datoteci pod nazivom "zlostavljanje".

Prema optužnici, tokom perioda od 10 godina, đavo iz Avinjona drogirao je svoju ženu Žizel (72) kako bi je silovao ili je dozvoljavao strancima da je siluju. I to na njihovom bračnom krevetu, dok je on sve gledao i snimao.

Ćerka Dominika Pelikota, Karolin Darijan (45), čije je gole fotografije na krevetu njen otac napravio i i koja je uverena da je bila drogirana na isti način, svog oca opisuje kao "najvećeg seksualnog prestupnika poslednjih godina".

Policija je identifikovala više od 200 silovanja, dok je 50 osumnjičenih silovatelja sada na sudu sa Dominikom Pelikotom u Avinjonu.


Suđenje je javno prema želji žrtve ovog nezapamćenog zločina.

Više od 200 zločina dogodilo se se između 2011. i 2020. godine. Njen suprug je počinio 108 od njih, a stranci 92.

"Ležim nepomično na krevetu i siluju me. Ovo su varvarske scene. Za mene su to scene horora", rekla je Žizel, koja je želela da ceo svet zna šta je doživela.

(Telegraf.rs)

Video: Do kraja godine završetak rekonstrukcije tri ulice u starom jezgru Zemuna

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA