Bliznakinje nađene mrtve u užarenom autu: Rođak zaboravio da ih odvede u vrtić, prolaznici alarmirali policiju

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bliznakinje Arijel i Ejveri pronađene se mrtve u vrelom autu nakon što je rođak navodno zaboravio da ih ostavi u vrtiću.

Dvogodišnje devojčice pronađene su u vozilu nakon što su policajci stigli kod automobila po prijavi građana. Razbili su auto i izvukli devojčice, ali je nažalost na licu mesta konstatovana smrt devojčica.

Prvi rezultati istrage ukazuju da su dve devojčice slučajno ostavljene u vozilu na duže vreme.

Roditelji mališana su navodno rekli da su ih ostavili kod člana porodice kome su verovali i koji je trebalo da ih odvede u vrtić, ali je zaboravio.

"Ovo je zaista tragično i veoma je teško za porodicu, posebno nakon loših komentara koje dobijaju. Nadam se da će ovo bar pokazati ljudima da to nije bilo namerno i da se zaista radi o nesrećnom slučaju", saopštila je policija.

Temperatura tog dana premašila je 33 stepena.

Tela bliznakinja poslata su na obdukciju nakon čega će biti poznat tačan uzrok smrti.

Jedna od rođaka pokrenula je stranicu na platformi Gofundme za prikupljanje novca kako bi roditeljima devojčica olakšali ove teške dane.

"Ovo je najgora vest koju jedan roditelj može da dobije. Sva sredstva će biti iskorišćena da se ovim dragocenim malim bebama pruži sahrana koju zaslužuju i da se skine deo težine sa ramena ovog oca nakon što su se suočili sa tako tragičnim gubitkom“, napisala je rođaka.

(Telegraf.rs)

Video: Eksperiment u vrelim kolima: Već posle 30 sekundi nisam mogao da dišem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA