Policija u Hamburgu jurila tinejdžera s pištoljem-igračkom

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Policija u Hamburgu jurila tinejdžera s pištoljem igračkom

Hamburška policija tragala je za naoružanim kriminalcem za kojeg se ispostavilo da je učenik sa pištoljem igračkom, saopštila je danas pres služba gradske policije.

Ujutro su policajci dobili informaciju o pretnji upotrebom oružja među učenicima škole koja se nalazi u jednom od kvartova Hamburga.

Veliki kontingent policije stigao je na lice mesta, gde je utvrđeno da je došlo do sukoba između učenika. Oni su se u međuvremenu pomirili, ali se jedan od dečaka kasnije vratio u školu sa, kako se pretpostavljalo, vatrenim oružjem za pojasom.

Hitne službe su pretražile obrazovnu ustanovu, ali nisu uspele da pronađu tinejdžera i u poteru su poslate brojne ekipe patrolnih automobila, civilni istražitelji i policijski helikopter "Libelle".

"Proverena je kućna adresa 16-godišnjaka u Hamburgu. Uključena je i Komanda za specijalne operacije Uprave državne kriminalističke policije (LKA 24). Međutim, tinejdžer u tom trenutku nije bio u stanu", navodi se u saopštenju.

Kasnije je dečak sam došao do kuće gde je priveden, a u njegovoj torbi pronađen je pištolj igračka.

Maloletnik je pušten iz pritvora zbog nepostojanja osnova za pritvor. Nadležno odeljenje za maloletnike u regionu Altona sprovodi dalje istrage.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: "Nijedna vrsta ne umire sama": Praćenje orlova zmijara preko 4G video-kamere

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA