Anu muž ubio pred decom, najstariji sin uspeo da spasi brata i sestru: Viknuo im je ove dve reči

 
A. M.
A. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Italiju potresa još jedan slučaj femicida, kada je majku troje dece ubio suprug i to pred njima. Najstariji sin uspeo da spasi brata i sestru i oni su pobegli kod prvih komšija.

Anu Kristinu Duarte (38), ženu brazilskih korena, ubio je nožem njen suprug Ezi Di Levrano (54) u mestu Pezaro u noći između petka i subote.

Njih dvoje su bili u braku 14 godina. U ponedeljak, par dana pre zločina, Ezi je bio u policiji i rekao da je njegova supruga napustila njihov dom.

Policija je posumnjala da se tu radi o nečemu više, a onda se u stanici pojavila i Ana. Rekla je da je žrtva nasilja u porodici i da je želela da pobegne od njega, ali da na kraju to nije prijavila.

U ovom trenutku nije sasvim jasno šta se desilo, ali se veruje da se Ana vratila kući u petak kako bi uzela decu.

To je dovelo do još jedne svađe sa suprugom, nakon čega ju je izbo i to pred decom (sinovi 14 i 6, ćerka 13), preneli su italijanski mediji.

Devojčica (13) je pokušala da pomogne majci tako što je stavila peškir na njenu ranu, ali je to bilo uzalud. Ana je preminula nakon što je prebačena helikopterom u bolnicu.

Sada je otkriveno i kako je najstariji sin uspeo da spasi brata i sestru nakon zločina.

On im je viknuo "brzo, bežite", nakon čega su svo troje pobegli iz kuće i sakrili su kod prvih komšija, koji su odmah pozvali policiju.

Troje dece su sada kod dede i babe.

Karabinjeri su ušli u trag osumnjičenom nakon što je pobegao i pronašli su ga kako se krije u obližnjem selu. Oduzeto je i oružje kojim je izvršeno ubistvo.

On je već bio uhapšen 2004. godine zbog droge.

(Telegraf.rs)

Video: Hose Kareras održao sjajan koncert u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA