Telo devojčice stavljeno u džak i bačeno u potok, danima je tražili: Sumnja se da je ubijena, Turska u šoku

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Iz Turske su danas stigle najgore vesti - devojčica Narin Guran (8), za kojom je tragala cela zemlja, pronađena je mrtva u potoku, a sumnja se da je ubijena.

Guverner Dijarbakira, gde je devojčica nestala 21. avgusta, saopštio je da je telo devojčice stavljeno u džak, sakriveno granjem i kamenjem i ostavljeno na obali potoka.

"U nedelju, tokom pretrage, nestala devojčica Narin Guran je nažalost pronađena mrtva oko 8.45 sati ujutru u vreći na obali potoka, sa odećom u kojoj je poslednji put viđena", rekao je guverner Murat Zorluoglu.

Prema prvim saznanjima, sumnja se da je devojčica ubijena, preneli su turski mediji.

Dodaje se da je ona stavljena u džak i ostavljena u vodi na ivici potoka, pokrivena granjem drveća i kamenjem na način koji ne bi izazivao sumnju i dao prirodan izgled.

"U okviru našeg rada na ponovnom pretraživanju svih prethodno pretraživanih područja, ovo područje potoka Egertutmaz je ponovo pretraženo i telo nestale devojčice su pronašli naši timovi Specijalista Žandarmerije JAK i JOH", dodao je guverner i izrazio saučešće porodici.

Istraga se nastavlja, a javnost će biti obaveštena o dešavanjima po potrebi.

Za sada nije poznato da li je neko osumnjičen u ovom slučaju.

Da podsetimo, Narin je nestala 21. avgusta ove godine u okrugu Baglar u Dijarbakiru, kada je pokrenuta i velika potraga.


U okviru istrage ranije je uhapšen Narinin stric i osumnjičen za ubistvo za predumišljajem, međutim, porodica ne veruje da je njihov rođak kriv.

Nakon što je prijavljen nestanak Narin Guran, u regionu su pokrenuti kopnena i vazdušna pretraga terena. U okviru istrage, površinu od 11.000 kvadratnih metara skeniralo je 2.000 ljudi sa kopna i dva helikoptera i 48 dronova iz vazduha.

Takođe, 24 ronioca su pretražila pet potoka, tri bare, 18 bunara i 24 kilometra dugačke vodene kanale. U okviru potrage korišćeni su i podzemni uređaji za snimanje.

(Telegraf.rs)

Video: Prijatelj objavio poslednje snimke proslave rođendana nestale Ane Volš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA