"Poljski Fricl" izvodio jezive eksperimente nad žrtvom: Držao je zatočenom 4 godine, izvadio joj sve zube?

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Poljski Fricl", kako su mediji u Poljskoj prozvali osumnjičenog koji je četiri godine držao devojku zatočenom u štali, izvodio je jezive eksperimente nad svojom žrtvom.

Mateuš J. (35) je ženu držao kao seksualnu robinju i zlostavljao je, a sada su novi šokantni detalji isplivali na površinu. Kako prenose mediji pozivajući se na medicinske izveštaje, on joj je navodno izvadio sve zube i izvodio je surove eksperimente nad njom.

Devojka koja je identifikovana kao Malgoržata (30) primljena je u bolnicu prošle nedelje zbog iščašenja ramena, kada se saznalo za njenu sudbinu.

Kako prenosi Daily mail, lekari su u svom izveštaju zaključili da je žena godinama bila podvrgnuta psihičkom, fizičkom i seksualnom zlostavljanju i da je njen mučitelj verovatno nad njom vršio okrutne eksperimente.

Malgoržata je drugom pacijentu priznala da je više puta silovana i mučena dok je bila zatvorena u podrumu u zapadnoj Poljskoj. Takođe je bila surovo osakaćena. Između ostalog, njen mučitelj joj je uklonio i usne i sve zube. Ovi navodi se ispituju.

Mateuš J. je uhapšen i suočava se sa 35 godina zatvora. Za sada negira sve optužbe.

Međutim, njegove komšije su uvek bile sumnjičave u vezi sa njim.

"Plaši me kada pomislim na činjenicu da je Mateuš tamo stajao, kopao rupe u bašti i nekada gledao u nas", rekla je Zdžislava Jagelo.

Njena bašta graniči direktno sa štalom u kojoj je Malgoržata, majka dvoje dece, bila zatvorena u prostoriji bez prozora veličine samo tri sa tri metra.


"Ništa nismo čuli, ne znamo da li je na neki način osigurao kuću iznutra. Zidovi su stari i veoma debeli. Sa onim što joj je uradio, to je nešto što biste morali da čujete - njeno vrištanje", dodala je komšinica osumnjičenog.

Mateušovi roditelji su rekli da nikada nisu primetili njeno prisustvo i opisali su sina kao "dobrog dečka", koji je često gurao svog oca invalida.

(Telegraf.rs)

Video: Hose Kareras održao sjajan koncert u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA