Rusija tokom noći napala Sumi: Dve osobe poginule, među povređenima i deca

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Dve osobe su poginule, a četiri su povređene u noćnom ruskom vazdušnom napadu na Sumi, saopštila je jutros vojna uprava te severoistočne ukrajinske regije.

Među povređenima je dvoje dece, a oštećeno je nekoliko stambenih kuća i automobila, izvestila je vojna uprava na aplikaciji za razmenu poruka Telegram.

Reuters nije mogao nezavisno da proveri izveštaje, a komentara napada trenutno nije bilo ni od ruske strane.

Regija Sumi, koja graniči s Rusijom, predmet je čestih napada ruskih snaga. Moskva negira da cilja civile, već tvrdi da njeni napadi imaju za cilj uništavanje ukrajinske infrastrukture, ključne za ratne napore Kijeva, piše Reuters, prenosi Hina.

(Telegraf.rs)

Video: Godišnjica rođenja kneza Mihaila obeležena na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    8. septembar 2024 | 09:36

    I kako to da nikada ne možete da proverite izveštaj??? Vi jedino što od istine pišete u poslednje vreme to su sportski rezultati!!! Dajte malo ozbiljnije, jer nekada ste bili mnogo iskreniji i objavljivali jedino proverene novosti!!! Ne dozvolite da se zarazite anglosaksonkom demokratijom, pa oni čak ne znaju ko je ko, baba ili deda, muško ili žensko, 37 gendera, jednom rečju SATANISTI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA