Sa unukama hteo da se igra doktora, snajku slikao dok se kupala: Đavo iz Avinjona nije imao milosti ni za koga

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Izgleda kao da nema kraja užasima. Sa svakim novim danom suđenja, novi šokantni detalji izlaze na svetlost o nezamislivim potezima Dominika Pelikota (71), koji je optužen da je godinama silovao i drogirao svoju suprugu, kao i da je podvodio i dozvoli da je siluje više od 70 stranaca.

Žrtve su bile i njegove snajke, a na sudu je rečeno da je ovaj monstrum iz Francuske na umu imao i svoje unuke.

"Policije je rekla da postoje moje nage slike dok se tuširam", rekla je Aurora (37), bivša supruga njegovog sina Florijana Pelikota.

Rečeno je da postoji više od 100 fotografija, sa raznim montažama, a uz njih je stajao natpis: "Moja nevaljala snajka".

"Posramljena sam, želim da se sakrijem, ioako ja to ne bi trebalo da radim. Imam troje dece, dve devojčice i dečaka. Jednom sam čula da je moj svekar rekao mojoj deci "da li želite da se igrate doktor"", rekla je Aurora.

Aurora nije pričala o incidentu sa svojim svekrom i ćutala je o tome. I nju je kao dete maltretirao deda, pa je, kada su njena deca u pitanju, verovala da će u svemu videti samo zlo i ništa nije govorila.

Avignon silovanje Francuska suđenje Gisele Pelicot  Dominique Foto: Tanjug/AP

"Pitam se da li bi mi iko verovao? Osećam se krivom. Kada si zlostavljan, živiš u kulturi tišine, ali ne želim više da ćutim. Verovali smo mu", dodala je ona.


Francuz je slikao perverzne slike svoje druge snajke Selin (48), supruge Davida Pelikota.

"Postoje fotografije na kojima sam trudna sa blizancima, gola, sa zumiranim intimnim delovima. Oni su iz 2011. godine", rekla je Selin na sudu, dok su druge iz 2019.

I tu je pravio razne fotomontaže, sa njenim gornjim delom tela, kako im odnose sa dvojicom muškaraca.

Takođe se setila kako su njena deca jednog dana pronašla baku bez svesti oko 11 sati.

"Drmali su je, nije reagovala, došla je svesti oko 17 sati. Naša deca su tokom noći čula neke stvari, bila su prisutna dok je njihova baka bila zlostavljana", dodala je Selin.

Avignon silovanje Francuska suđenje Gisele Pelicot  Dominique Foto: Tanjug/AP

Prema optužnici, tokom perioda od 10 godina, đavo iz Avinjona drogirao je svoju ženu Žizel (72) kako bi je silovao ili je dozvoljavao strancima da je siluju. I to na njihovom bračnom krevetu, dok je on sve gledao i snimak.

Ćerka Dominika Pelikota, Karolin Darijan (45), čije je gole fotografije na krevetu njen otac napravio i i koja je uverena da je bila drogirana na isti način, svog oca opisuje kao "najvećeg seksualnog prestupnika poslednjih godina".

Policija je identifikovala više od 200 silovanja, dok je 50 osumnjičenih silovatelja sada na sudu sa Dominikom Pelikotom u Avinjonu.

Suđenje je javno prema želji žrtve ovog nezapamćenog zločina.

200 zločina dogodila su se između 2011. i 2020. godine. Njen suprug je počinio 108 od njih, a stranci 92.

"Ležim nepomično na krevetu i siluju me. Ovo su varvarske scene. Za mene su to scene horora", rekla je Žizel, koja je želela da ceo svet zna šta je doživela.

Suđenje se nastavlja.

(Telegraf.rs)

Video: Evropa na udaru nevremena: U Mađarskoj na snazi zaštita od poplava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA