Umro ubica male Samante, jedan od najgorih monstruma na svetu

 
A. M.
A. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Majkl Gajder, muškarac osuđen zbog smrti devetogodišnje devojčice Samante Najt iz Bondija u Australiji, umro je u 73. godini.

Iz zatvora u Novom Južnom Velsu potvrdili su da je Gajder umro oko 7.25 sati u subotu ujutru.

"Zatvorenik (73) je umro u bolnici Princ od Velsa", rekao je portparol ustanove.

Samanta Najt, koja je živela u predgrađu Sidneja, Bondiju, nestala je 1986. godine i uprkos intenzivnoj potrazi, nikada nije pronađena.

Samantin nestanak doveo je do jedne od najvećih potraga za nestalom osobom u istoriji Australije, a potraga za njenim otmičarem nastavljena je 15 godina.

Sudija je rekao da je Gajder odveo Samantu na lokaciju i dao joj pilule za spavanje, najverovatnije sa namerom da napravi nepristojne fotografije.

Kada je devojčica prestala da diše, rešio se njenog tela.

On je 2002. osuđen na 17 godina zatvora nakon što je priznao krivicu za ubistvo iz nehata, a nekoliko puta mu je odbijen uslovni otpust.

Takođe je otkriveno da je zlostavljao 13 drugih dečaka i devojčica, često ih drogirajući tokom zločina.

Godine 2022. ponovo je zatvoren nakon što je policija pronašla materijal o zlostavljanju dece na njegovom mobilnom telefonu.

Gajder je uvek odbijao da kaže šta je uradio sa Samantinim telom i njegova smrt znači da se možda nikada neće saznati gde su njeni ostaci.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je kafić u Daruvaru gde je uhapšen ubica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    7. septembar 2024 | 17:29

    Људска права за људе а не за монструме! Требало га је садистички мучити, брзо би све признао јер такви су јаки само над нејачи а кад осете бол цвиле и моле за опрост.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA