Devojčica se ubila nakon što je policiji rekla da je silovana: Mama 3 godine posle saznala za njenu poruku

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Očajna majka devojčice iz Velike Britanije, koja je izvršila samoubistvo nakon što ju je policija obeshrabrila da podnese krivičnu prijavu protiv silovatelja, otkrila je da je njena 12-godišnja ćerka ostavila oproštajnu poruku tri godine nakon tragedije.

Semina Halivel je navodno silovana od strane starijeg dečaka koji je išao u istu školu kao i ona nakon što ju je preko Snapchata namamio da se tajno sastane sa njim.

Porodica devojčice, koja je imala autizam, rekla je da su je policajci obeshrabrili da podnese tužbu protiv dečaka, čije ime iz pravnih razloga nije moguće objaviti, kada je prvi put prijavila silovanje.

U kasnijem policijskom razgovoru u njihovoj kući, tri meseca nakon što je rekla da je silovana, Semina je rekla da joj je "dosta ovoga" i otišla je na sprat. Njena majka Rejčel je mislila da joj je dosta razgovora sa policijom, ali je devojčica uzela smrtonosnu dozu.

Semina Halliwell Foto: Facebook/Rachel Rebecca Halliwell

Hitna pomoć je požurila na lice mesta nakon što je porodica otkrila prazne kutije lekova i Semina je prebačena u bolnicu. Ona je stavljena u indukovanu komu, ali je pretrpela višestruko zatajenje organa i četiri srčana udara pre nego što je umrla 12. juna 2021. godine.

Rejčel i dalje čeka na istragu snrti svoje ćerke i nikada joj nije dozvoljeno da uzme ćerki telefon.

"Posle tri godine, tek nedavno sam saznala da je ostavila suicidalnu poruku na svom telefonu. Te reči su me slomile, osećam se kao da je ponovo umrla", rekla je majka.

Članovi porodice su ranije rekli da su policajci rekli devojčici da će to biti njena reč protiv njegove i da će proći 18 meseci do dve godine pre nego što odu na sud.

Takođe tvrde kako policija nije obavestila njenu školu o navodnom silovanju, što znači da je morala da ostane kod kuće kako bi bila dalje od svog silovatelja.

Rejčel navodi da je dečak, koji nikada nije optužen, čak priznao policiji da je imao seks sa Seminom, ali je tvrdio da je ona pristala. Rejčel tvrdi da bi to i dalje bio zločin jer dete od 12 godina ne može dati pristanak.

U novembru će biti još jedno predistražno ročište, ali Rejčel strahuje da bi moglo proći još mnogo vremena do pune istrage.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je kuća u kojoj je muškarac ubio svoju suprugu pa izvršio samoubistvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA